Стаховський вперше з літа 2011 року пробився у топ-50 рейтингу АТР

Поділитися
Стаховський вперше з літа 2011 року пробився у топ-50 рейтингу АТР Сергій Стаховський повернувся у топ-50 світового рейтингу © atpworldtour.com
Сезон-2015 український тенісист Сергій Стаховський проводить на високому рівні. За два місяці він зумів досягти певного прогресу в грі, що не могло не позначитися на його рейтингу.

Український тенісист Сергій Стаховський зумів повернутися в топ-50 світового рейтингу АТР завдяки вдалому виступу на турнірі в Дубаї, де він дійшов до 1/4 фіналу.

У новій версії табелі про ранги українець піднявся на три рядки і тепер займає 50-е місце. Останній раз Стаховський перебував настільки високо в рейтингу в серпні 2011 року. Тоді він був 42-м, однак подальші невдачі відкинули його назад. За три з половиною роки Стаховський пережив навіть виліт з сотні кращих.

Рекордна позиція Стаховського в рейтингу - 31-я: він обіймав її у вересні 2010 року.

Нагадаємо, що в Дубаї Стаховський у напруженій боротьбі поступився чеському тенісистові Томашу Бердиху - українцю вдалося взяти у суперника один сет, але в підсумку досвід і майстерність чеха виявилися вагомішими.

Читайте також: Українець Стаховський здобув перемогу на тенісному турнірі у Франції

У нинішньому сезоні Стаховський вже перемагав тенісиста з топ-10: в 1/4 фіналу турніру в Марселі українець розправився з 7-ю ракеткою світу швейцарцем Стеном Ваврінкою.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі