Стаховський і Світоліна вдало стартували на Відкритому чемпіонаті Франції

Поділитися
Стаховський і Світоліна вдало стартували на Відкритому чемпіонаті Франції Сергій Стаховський успішно пройшов перший раунд "Ролан Гаррос" © Теннисный портал Украины
Лідери українського чоловічого і жіночого рейтингів пройшли до другого кола турніру Ролан Гаррос.

Після того, як у перший день змагань на Відкритому чемпіонаті Франції невдало зіграла Леся Цуренко, двоє українських тенісистів успішно подолали перше коло.

Сергій Стаховський не віддав жодного сету литовцю Рикардасу Беранскису- 6:2, 7:5, 6:1. У другому колі турніру 29-річний киянин зустрінеться з американцем Стівом Джонсоном, який займає 55-е місце в світовому рейтингу. Гра відбудеться 27 травня. Слід додати, що найкращим результатом для Стаховського на ОЧФ є вихід у третій раунд у 2011 році. Тоді він поступився іспанцеві Давиду Ферреру.

Що стосується Світоліної, то вона без проблем розправилася з Яніною Вікмайєр - 6:2, 6:2. Світоліна повторила результат минулого сезону, і отримала можливість покращити його: на відміну від 2014 року, коли українка поступилася досвідченій і титулованої Ані Іванович, зараз її суперницею в 1/32 фіналу визначиться між сербкою Олександрою Круніч і Юлією Путинцева з Казахстану.

26 травня в боротьбу на кортах "Ролан Гаррос набуде ще двоє українців - Олександр Долгополов та Ілля Марченко. Його суперник - досить сильний на грунтовому покритті іспанець Ніколас Альмагро, якого букмекери вважають фаворитом пари. Ще менше вірять аналітики і Марченко. Успішно подолав кваліфікацію українець зустрінеться з Карлосом Берлоком з Аргентини.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі