Стаховський і Долгополов здобули перемоги в першому колі турнірів АТР

Поділитися
Стаховський і Долгополов здобули перемоги в першому колі турнірів АТР Сергій Стаховський вийшов у другий раунд турніру в Дубаї © atpworldtour.com
Українці виступають на турнірах в Дубаї і Акапулько. В обох випадках тенісистам слід захистити отримані очки в минулому сезоні.

Українські тенісисти Олександр Долгополов і Сергій Стаховський пройшли у другий круг турнірів АТР, які проходять на цьому тижні на різних континентах.

Перша ракетка України Долгополов у першому колі АТР-500 в мексиканському Акапулько впорався в трехсетовом матчі з австралійцем Семом Гротом- 6:3, 4:6, 6:0. На його рахунку 6 подач на виліт, одна подвійна помилка. Суперник Олександра визначиться у протистоянні між голландцем Робіном Хаасе та Андреасом Хайдером-Мауэром з Австрії.

Сергій Стаховський, який днями дійшов до півфіналу турніру в Марселі, перебрався на Аравійський півострів, де бере участь у змаганнях категорії ATP-500 в Дубаї. Українець приблизно за тим же сценарієм виграв у чеха Лукаша Росола. Різниця лише в тому, що Стах віддав супернику перший сет, потім був сильніший у двох- 4:6, 6:1, 6:4. Матч тривав одну годину і 40 хвилин. За вихід у чвертьфінал Сергій посперечається з Денисом Істоміним, що представляє Казахстан.

Напередодні стало відомо, що Сергій Стаховський знову наблизився до топ-50 рейтингу АТР. 28-річний киянин після істотного прогресу минулого тижня піднявся ще на 6 позицій і тепер посідає 53-е місце. Це найкраща позиція українця в табелі про ранги, починаючи з серпня 2011 року.

Олександр Долгополов навпаки - здав свої позиції, вилетівши з топ-30. Тепер він займає 33-е місце, і у разі виходу в чвертьфінал Акапулько зуміє захистити свої очки за минулий сезон на цьому ж тижні.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі