Стаховський і Долгополов пройшли у третє коло турніру в Ноттінгемі

Поділитися
Стаховський і Долгополов пройшли у третє коло турніру в Ноттінгемі Долгополов піднявся на чотири позиції у рейтингу ATP © iSport.ua
Українські тенісисти дружно подолали ще один раунд трав'яного турніру у Великобританії.

Сергій Стаховський та Олександр Долгополов виграли свої поєдинки другого кола на турнірі ATP в Ноттінгемі (призовий фонд - 644 тисячі фунтів).

Стаховський, який піднявся на одну сходинку у світовому рейтингу і тепер займає 49-е місце, в матчі другого раунду обіграв 24-у ракетку світу, серба Віктора Троїцькі, який був посіяний на турнірі під №6: 6-4, 6-2. А Долгополов, який у рейтингу ATP також зробив невеликий ривок вгору (c 79-го на 75-й рядок) в трьох сетах зломив опір іспанця Пабло Андухара: 7-6(5), 6-7(5), 6-4.

Наступним суперником Стаховського стане Денис Істомін з Узбекистану. А Долгополов за вихід у чвертьфінал посперечається з австрійцем Домініком Тімом, який посіяний під сьомим номером.

Не змогла порадувати своїх уболівальників Еліна Світоліна. Найкраща тенісистка України не зуміла вийти в третій раунд турніру в Істборні, програвши британці Хезер Уотсон: 6-3, 5-7, 4-6.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі