Стадіон та тренувальну базу "Дніпра" продадуть на аукціоні

Поділитися
Стадіон та тренувальну базу "Дніпра" продадуть на аукціоні "Дніпро" вилетів з УПЛ © ФК Шахтер
Дніпровський клуб залишиться без домашньої арени.

Стадіон і тренувальна база "Дніпра" будуть продані з аукціону Державним підприємством "Система електронних торгів арештованим майном" (СЕТАМ).

СЕТАМ має намір реалізувати активи, які знаходяться на рахунку націоналізованого "Приватбанку", в число яких входять і стадіон з базою футбольного клубу.

"Це майно, яке вже перейшло на баланс банку, і вони хочуть його реалізувати. Це буде тренувальна база і стадіон "Дніпра". Це буде кілька великих бізнес-центрів, зокрема, у Дніпрі", - повідомив генеральний директор підприємства Віктора Вишньов.

При цьому Вишньов додав, що укладення договору з "Приватбанком" на реалізацію об'єктів тільки планується, тому, коли саме будуть розпродані активи поки невідомо.

За підсумками минулого сезону дніпряни зайняли 11-е місце в турнірній таблиці і вибули до Першої ліги. Повідомлялося, що санкції від ФІФА знизять команду ще на один дивізіон.

Варто відзначити, що "Дніпро" може зовсім припинити існування. У клубу є великі борги перед колишніми гравцями та працівниками, за що дніпряни були позбавлені в цілому 24 очок.

Раніше стало відомо, що ветерани "Дніпра" будуть грати у Другій лізі за СК "Дніпро-1".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі