Срна вважає, що Ярмоленко переріс "Динамо" і чемпіонат України

Поділитися
Срна вважає, що Ярмоленко переріс "Динамо" і чемпіонат України Срня порівняв "Шахтар" і "Динамо" в трансферній діяльності © ФК Шахтер
Капітан донекого "Шахтаря" порівняв трансферну політику українських грандів і прокоментував ситуацію навколо майбутнього Андрія Ярмоленка.

В послугах лідера "Динамо" Андрія Ярмоленка були зацікавлені "Сток Сіті" і "Евертон", однак перехід так і не відбувся, а президент чемпіонів України Ігор Суркіс заявив, що півзахисник нікуди не піде.

За словами хорватського захисника Даріо Срни, вся справа в політиці "Динамо", яка на трансферному ринку помітно відрізняється від донецької: "Невдалий трансфер Ярмоленка? Він футболіст високого класу, з цим не посперечаєшся. Але підходи до футболу в "Шахтарі", і у "Динамо" в корені відрізняються. У плані продажу гравців це взагалі небо і земля! Наш клуб поставив собі високу планку: регулярно продає і купує футболістів. Причому продає в "Манчестер Сіті", "Боруссію", "Марсель", "Челсі", "Барселону", "Баварію", "Мілан". "Шахтар" знають у всьому світі і ставляться до нього з повагою. Навіть враховуючи всі ці трансфери, ми залишаємося на колишньому рівні. У "Динамо" інша філософія, я не хочу обговорювати цю тему. Їх перший і останній гучний трансфер – перехід Андрія Шевченка в "Мілан".

Ветеран "Шахтаря" впевнений, що Ярмоленко варто змінити чемпіонат, щоб продовжувати рости: "Це один з найсильніших футболістів в Україні. Але по-людськи я розумію його бажання піти. Як розумів і бажання Кости. Андрій так само, як і Дуглас, переріс український чемпіонат. Якщо б він кожен рік виступав у Лізі чемпіонів, це була б інша справа. Я вважаю, що Ярмоленко заслуговує грати на високому рівні".

"Чи втратить Ярмоленко мотивацію? У випадку з ним я в це не вірю. Він любить свій клуб і повторює, що не хоче йти в якості вільного агента. Він веде себе дуже професійно і красиво. Не думаю, що "Сток Сіті" – команда його рівня. Але вона може стати сходинкою в інший клуб. Через "Евертон" і "Сток Сіті" Андрій потрапив би в гранд".

Читайте також: Ярмоленко серйозно зацікавив "Барселону" - ЗМІ

Нагадаємо, що вчора, 29 серпня, з'явилася інформація про інтерес до Ярмоленка з боку дортмундської "Боруссії".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі