Срна готовий виступати за "Шахтар" безкоштовно

Поділитися
Срна готовий виступати за "Шахтар" безкоштовно Срна не має наміру залишати "Шахтар" © ФК Шахтер
Капітан донецької команди підкреслив, що фінансові та інші труднощі українського футболу його не лякають.

Хорватський захисник Даріо Срна, який виступає за "Шахтар" з 2003-го року, в черговий раз висловив готовність завершити кар'єру в українському клубі. При цьому ветерана не лякають ніякі труднощі - ні фінансові, ні територіальні.

"Донецьк дав мені дуже багато, люди там прийняли мене як свого. Там я став батьком, у нашій сім'ї в цьому місті є будинок. Якщо треба буде грати за "Шахтар" безкоштовно, я буду грати безкоштовно. І поки я знову не зіграю на "Донбас Арені", я футбол не покину. Скоро буду завершувати виступи за збірну і зосереджуся лише на "Шахтарі", - зазначив 33-річний футболіст.

Вчора, 23 вересня, перед матчем Кубка України, в якому "гірники" розгромили ФК "Тернопіль", мер Тернополя Сергій Надал запропонував наставнику донеччан Мірчі Луческу переїхати в їх місто, а румунський тренер пообіцяв журналістам "обговорити це питання і прийняти рішення".

Раніше представники "Шахтаря" неодноразово висловлювали своє невдоволення тим, що у багатьох матчах УПЛ у Львові вболівальники вболівають проти "гірників". Один з ключових матчів чемпіонату (проти "Дніпра") "Шахтар", нагадаємо, проводив в Одесі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі