Спортивний арбітражний суд частково задовольнив апеляцію Платіні

Поділитися
Спортивний арбітражний суд частково задовольнив апеляцію Платіні Платіні задоволений рішенням CAS © uefa.com
Президент УЄФА зможе повернутися до виконання своїх обов'язків 5 січня.

Спортивний арбітражний суд (CAS) частково задовольнив апеляцію президента УЄФА Мішеля Платіні на його 90-денне відсторонення від футбольної діяльності.

CAS не зняв з Платіні 90-денне відсторонення від роботи, однак заборонив ФІФА продовжувати термін цієї заборони на роботу. Платіні повернеться до діяльності 5 січня. Таким чином, ймовірно, французький функціонер все ж таки зможе взяти участь у виборах глави ФІФА, які відбудуться 26 лютого.

"Платіні висловив задоволення тим, що CAS частково задовольнив апеляцію, заборонивши ФІФА продовжувати строк відсторонення від діяльності. Він впевнений у своїй абсолютній правоті", - наводить Reuters слова юриста Платіні Тібо Д'Альо.

Нагадаємо, раніше Мішель Платіні і президент ФІФА Йозеф Блаттер намагалися оскаржити 90-денну заборону в Апеляційному комітеті ФІФА, але їх апеляції були відхилені. Швейцарська прокуратура веде розслідування з приводу незадекларованого платежу в розмірі майже двох мільйонів євро, який був перерахований на рахунок Платіні за роботу консультантом Блаттера 9 років тому.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі