Сьогодні Володимир Кличко спробує знову нокаутувати Тоні Томпсона (відео)

Поділитися
© prokitai.ru
Сьогодні американський суперваговик Тоні Томпсон спробує взяти реванш у Володимира Кличка за поразку нокаутом у 11 раунді в 2008 році. Завдяки своїй активності до падіння на рингу американець встиг "прикрасити" обличчя Кличка множинними гематомами, і це дозволило Томпсону висловити надію на позитивний для нього результат повторного бою. Гонорари боксерів будуть розподілені в пропорції 85% (для чемпіона) на 15% (для претендента).

Увечері 7 липня, в Берні (Швейцарія) американський суперваговик Тоні Томпсон вдруге в кар'єрі спробує відібрати титули чемпіона світу у Володимира Кличка, який володіє поясами Всесвітньої боксерської асоціації (WBA), Всесвітньої боксерської організації (WBO) і Міжнародної боксерської федерації (IBF).

Попередня спроба Томпсона зупинити українця виявилася невдалою: чотирма роками раніше він був нокаутований у 11-му раунді. Завдяки своїй активності до падіння на рингу американець встиг "прикрасити" обличчя Кличко множинними гематомами, і ця обставина дозволила Томпсону висловити надію на позитивний для нього результат повторного бою.
Тоні - один із найбільш цікавих супротивників братів за останні роки. Він і в рингу протримався довго, до 11 раунду. І почав той поєдинок непогано, а подальші проблеми згодом, за прикладом інших колег, списав на отриману у 2 раунді травму. Володимир нещодавно вичерпно прокоментував цей момент, мовляв, травми у всіх і не варто на цю тему спекулювати.
Томпсон примітний тим, що не дуже поступається братам Кличко за антропометричними даними. Він тільки на 3 см нижче Володимира, а за розмахом рук навіть перевершує його. Ще він лівша. І відсоток нокаутів у Тоні, хоч і не Кличковський, але вельми непоганий - 63% (24 з 36). До речі, всі п'ять своїх боїв після Кличка Томпсон завершив достроковими перемогами. У відбірковому бою Тоні нокаутував Моріса Харріса в 3 раунді.
Таким чином, Володимиру доведеться відійти від звичайної тактики бою проти швидких «малюків». Втім, як показали події минулого поєдинку, зростання Томпсона істотним чином не позначилося і Кличко зробив свою роботу, як звичайно.
Трансляція бою між Кличком і Томпсоном відбудеться на телеканалі «Інтер». Початок о 22:35.
Томпсон отримає за бій з Кличком-молодшим гонорар в розмірі 800 тис. дол. Це на 10% менше, ніж зазначено в правилах IBF. За правилами IBF (Міжнародної боксерської федерації), гонорари боксерів розподіляються в пропорції 75% (чемпіон) на 25% (претендент). Однак цього разу за наполяганням компанії братів Кличко та згоди IBF і команди Томпсона гонорари боксерів будуть розподілені в пропорції 85% на 15%. !zn
Читайте також:

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі