Сльози на Youtube допомогли п'ятирічному фанату ван Персі зустрітися зі своїм кумиром

Відео
Поділитися
Сльози на Youtube допомогли п'ятирічному фанату ван Персі зустрітися зі своїм кумиром ван Персі тепло зустрів юного фана © twitter.com
Засмучений уболівальник "Манчестер Юнайтед" обійняв свого кумира в Туреччині.

П'ятирічний вболівальник "Манчестер Юнайтед" Луї Даймонд спершу пролив море сліз, а потім отримав можливість зустрітися з Робіном ван Персі.

Після трансферу ван Персі в "Фенербахче" батько малюка Сем виклав у "Твіттер" відео, на якому його дитина плаче через відход свого кумира з команди. Відео швидко потрапило на Youtube і набрало популярність. Фани "Фенербахче" навіть почали збір грошей, щоб хлопчик зміг приїхати на гру турецького клубу і побачити свого улюбленця.

Відео подивився і сам ван Персі, а також президент "Фенербахче" Азіз Йилдирим, який прийняв рішення запросити в Туреччину всю сім'ю Даймонд. Тож маленький Лу побував на матчі чемпіонату Туреччини "Фенербахче" - "Эскісеірспор". На полі ван Персі не з'явився, але після гри зустрівся з юним шанувальником, обійняв його і потримав на руках.

Читайте також: "Шахтар" красиво обіграв "Фенербахче" і вийшов до раунду плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів

"Я подивився це відео, і це був дуже зворушливий момент. Бо це йшло від його серця, він був дуже засмучений. Це було дуже мило", - сказав ван Персі. А після написав у своєму "Твіттері": "Був щасливий, що тепер він посміхається".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі