Словенії в матчі з Україною можуть допомогти судді - Сабо

Поділитися
Словенії в матчі з Україною можуть допомогти судді - Сабо Сабо переконаний, що у Львові Україна зобов'язана перемагати © ФК Динамо
Колишній головний тренер збірної України Йожеф Сабо поділився думкою про суперника команди Михайла Фоменка по плей-офф.

На думку Сабо, збірна Словенії - найскладніший суперник з усіх можливих, тому що ця команда може отримати підтримку поза ігрового поля:

"Просто знаю, що в цих балканських країнах, які утворилися після розпаду Югославії, є свої люди в УЄФА і ФІФА. Я бував в УЄФА і ФІФА і бачив, як їх там зустрічають, що там у них свої люди як раз і є. Тому говорив, що боюся за першу гру, яка відбудеться у Львові. Треба не просто вигравати, а переконливо: хоча б три м'ячі треба забити. Я розумію, що це футбол, що, може, важко і так далі. Але якщо у Львові буде 1:0 або нічия, побачите, як нас судитимуть у Мариборі", - сказав експерт.

"Пам'ятайте, у грі зі Словенією, у Любляні, що зробили? У першому таймі Шевченко забиває гол - 1:0 ведемо. А в перерві змінюють основного на резервного арбітра. Нібито головний суддя захворів і у нього паморочиться голова. Той (головний-резервний) видаляє з поля нашого правого захисника Дмитра Парфьонова, а за ним і Андрія Гусіна... А потім таку "штуку" ще й витворив Шовковський... Ну відбити той м'яч в аут. Зі 100 випадків він у 99-ти вибив би м'яч в аут. А тут - лівою ногою захотів кудись вибити в поле? Так і вийшло 1:2".

При цьому Сабо переконаний, що команда Михайла Фоменка перевершує свого суперника:

"Справа в тому, що наша команда сьогодні сильніше, ніж Словенія: і по окремим гравцям, і за багатьма компонентами гри. Але, ви розумієте, вони приїдуть сюди, закриються і, в розрахунку на другий матч, будуть робити все, щоб не програти з великим рахунком. Може бути 0:1 або ще краще нічия. Ми ж повинні атакувати і виграти. І насамперед тому, що ми - сильніші".

"Зараз в команді є дисципліна, гравці із задоволенням приїжджають в збірну, що свідчить про хороший мікроклімат. Зрештою, на відміну від недавнього минулого, у тренерів є й значно ширше коло претендентів. Є з кого вибирати".

Нагадаємо, що поєдинки проти збірної Словенії в рамках плей-офф до Євро-2016 підопічні Михайла Фоменка проведуть 14 листопада (у Львові) і 17 листопада (у Мариборі).

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі