Слободян відмовився фінансувати футбольний клуб «Оболонь»

Поділитися
Столичний клуб Першої ліги «Оболонь» позбувся фінансування. Власник пивзаводу «Оболонь» відмовився давати гроші. Раніше повідомлялося, що гравцям вже кілька місяців не виплачують зарплату.

Співвласник концерну «Оболонь» Олександр Слободян поінформував Професійну футбольну лігу про складання повноважень президента однойменного футбольного клубу і припинення його фінансування.

«Днями отримали від президента (на громадських засадах) «Оболоні» Олександра Слободяна офіційний лист, датований від 5 листопада 2012 року. Процитую з нього один пункт: «Не маючи підстав для перерахування коштів, і в силу закінчення контракту з футбольним клубом, АТ«Оболонь» не може нести відповідальність за громадську організацію ФК «Оболонь». А я складаю свої зобов'язання президента на громадських засадах», - повідомив «Українському футболу» президент ПФЛ Мілентій Бальчос.

При цьому він повідомив, що на гру першої ліги в Чернівці проти «Буковини» «Оболонь» їде. «Отримали від столичного клубу лист, в якому повідомляється про те, що команда виїжджає на календарну зустріч з «Буковиною». Зокрема, повідомляється, в якій формі буде грати команда. Тобто, витримані всі процедури по регламенту», - зазначив президент ПФЛ.

Раніше в ЗМІ з'явилася інформація, що «Оболонь» не поїде на матч з «Буковиною». Крім того, зазначалося, що всередині керівництва клубу не один місяць були проблеми, а гравці тривалий час не отримували зарплату.

ПАТ «Оболонь» - один з найбільших українських виробників пива, безалкогольних та слабоалкогольних напоїв, мінеральної води України і найбільший український експортер пива. До складу корпорації входять головний завод у Києві та дев'ять підприємств e регіонах.

ФК «Оболонь» - український футбольний клуб з Києва, заснований в 1992 році. Кращий результат в історії клубу - 6-е місце у Вищій лізі України в сезоні 2003-04 років. У сезоні 2012-2013 рр. «Оболонь» виступає у Першій лізі, три попередні сезони провівши в Прем'єр-лізі. !zn

Читайте також:

Власник «Карпат» передав клуб уболівальникам, попросивши шукати гроші самостійно

Екс-наставник «Оболоні» очолить «Татран»

Головного тренера «Оболоні» відправлено у відставку

Звернення до українських мільярдерів

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі