Скандаліст Бріггз порадив Пак'яо, як швидше організувати бій з Мейвезером

Поділитися
Скандаліст Бріггз порадив Пак'яо, як швидше організувати бій з Мейвезером Шеннон Бріггс дає раді Менні Пак'яо © http://instagram.com/cannon_briggs
На думку американця, Менні необхідно постійно тероризувати опонента і викликати його на бій. Так, як Бріггс робить це у випадку з Володимиром Кличком.

Організація і проведення супербою століття між двома найсильнішими боксерами на планетами філіппінцем Менні Пакьяо і американцем Флойдом Мейвзером турбує боксерську громадськість вже кілька років. А в кінці 2014 року боксери нарешті почали знаходити спільний знаменник, і можливо вже в 2015-му матч відбудеться.

Крім рекордного в історії призового фонду спортсменів повинна залучити сама можливість з'ясувати, хто ж на сьогоднішній день сильніше. Саме на це пропонує робити акцент американець Шеннон Бріггс: за його словами, Пак'яо може допомогти розкручуванні бою тими ж методами, якими Бріггс провокував чемпіона за версіями IBF, WBA, WBО і IBO Володимира Кличка.

"Думаю, бій Пакіао і Мейвезера може і повинен состяться, - цитує boxingscene.com Брігса. - Він дуже привабливий фінансово. Не хочу хвалитися, але в минулому році я показав, як треба розкручувати бій. Багато запитують, чому Пакіао не робить Мейуэзеру те, що я роблю Володимиру Кличко".

Нагадаємо, що в 2014 році Бріггс намагався добитися бою з Кличком вже довгий час, в буквальному сенсі слова переслідуючи українця по всьому світу. У США боксер-скандаліст двічі зустрічався з ним в "неформальній обстановці". Дістав Кличка Гармата і в Гамбурзі - під час зважування перед поєдинком українця з Кубратом Пулєвим, котоорый завершився впевненому перемогою Кличка. Після цього матчу у стані українського чемпіона навіть заговорили про можливу зустріч між Кличком і Бріггсом.

Читайте також: Переможений Міккі Рурком боксер-безхатченко зізнався, що їхній бій був договірним

19 грудня стало відомо, що Володимир Кличко проведе наступний бій 25 квітня 2015 року в Нью-Йорку. Суперником українця, швидше за все, стане американець Браянт Дженнінгс, в активі якого 100-відсотковий результат на профірингу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі