Скандаліст Балотеллі повернувся в "Мілан"

Поділитися
Скандаліст Балотеллі повернувся в "Мілан" Балотеллі провалив сезон в "Ліверпулі" © AC Milan
Італійський форвард отримав останній шанс заграти на високому рівні, однак повинен буде дотримуватися суворих правил.

Скандальний італійський форвард Маріо Балотеллі повернувся в "Мілан". Футболіст вже пройшов медогляд і провів перше тренування у складі "россо-нері". Повідомляється, що "Мілан" орендував нападника у "Ліверпуля" до кінця сезону.

В складі мерсисайдського клубу Балотеллі провів сезон 2014-2015, забивши лише 4 голи в 28 матчах. У "Мілані" форвард грав перед цим, і його статистика за два сезони виглядає значно краще - 54 матчі і 30 голів.

Цікаво, що, за неофіційною інформацією, в контракті гравця буде пункт, що регламентує його поведінку. Згідно з договором, Балотеллі не повинен нашкодити іміджу клубу, його акаунти в соцмережах будуть проглядатися. Також йому буде заборонено носити екстравагантний одяг і робити незвичайні зачіски, палити і відвідувати нічні клуби. Крім того, він повинен завжди приходити вчасно на тренування.

"Впевнені, що хлопець і сам розуміє, що для нього це буде останнім шансом", – підкреслив віце-президент "Мілана" Адріано Галліані. Сам же Балотеллі заявив, що у нього є величезна мотивація.

В лінії атаки "Мілана" Балотеллі складе конкуренцію Карлосу Бакке, а також екс-форварду "Шахтаря" Луїсу Адріано, який, нагадаємо, відзначився у своєму дебютному матчі у складі нової команди.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі