Система безпеки на українських стадіонах безнадійно застаріла - УЄФА

Поділитися
Система безпеки на українських стадіонах безнадійно застаріла - УЄФА Тіммер чекає пропозицій від ФФУ © uefa.com
Представник керівного органу європейського футболу виступив у Києві на нараді щодо інциденту, який стався на матчі "Динамо" проти "Челсі" (0:0).

Вчора, 2 листопада, на НСК "Олімпійський" відбулася нарада, на якій обговорювалася безпека відвідування стадіонів в Україні. Учасниками зустрічі були представники ФФУ, міністерства молоді та спорту України, київського "Динамо", МВС, а також був присутній директор департаменту з питань стадіонів та безпеки УЄФА Марк Тіммер.

Чиновник УЄФА відзначив низький рівень підготовки стюардів, відсутність реакції з боку служби безпеки "Олімпійського", а також правоохоронних органів.

Крім того, Тіммер запропонував українській стороні передати в УЄФА свою концепцію реформи системи безпеки на українських стадіонах, яка "безнадійно застаріла і не відповідає новій концепції безпеки Європейського союзу".

За підсумками наради було прийнято рішення створити робочу групу, яка впродовж 10 днів повинна внести пропозиції щодо кардинальної зміни ситуації. При цьому виконавчий директор ФФУ Володимир Генінсон зазначив, що це "остання жовта картка" українському футболу від УЄФА.

Читайте також: "Сент-Етьєн" відмовився відкривати сектор для вболівальників "Дніпра"

Нагадаємо, що поєдинок Ліги чемпіонів між "Динамо" і "Челсі" на "Олімпійському" завершився зі скандалом, коли було оприлюднено відеозапис з побиттям темношкірих уболівальників в одному з секторів стадіону. В даний момент УЄФА проводить розслідування, за підсумками якого київський клуб може отримати від дискваліфікації стадіону до виключення з Ліги чемпіонів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі