Син Луческу анонсував відхід румунського тренера з "Шахтаря"

Поділитися
Син Луческу анонсував відхід румунського тренера з "Шахтаря" Син Луческу вважає, що батькові пора йти з "Шахтаря"
Разван Луческу заявив, що для його батька настав момент розлучитися з донецьким клубом.

Син Мірчі Луческу Разван, який також є футбольним тренером, заявив, що найближчим літом головний тренер "Шахтаря" може покинути свій пост.

"Прийшов момент розставання. Не те, щоб він втомився. Я думаю, він втомиться, якщо буде сидіти вдома. Можливо, настав час розлучитися після всіх цих років. У будь-якому випадку, ці 12 років були дивним періодом. А два останніх роки... Він завжди був відданий спорту", - сказав Луческу-молодший у коментарі румунським ЗМІ.

Крім того, про можливий відхід Луческу з "Шахтаря" заявив экс-президент бухарестського "Динамо" і близький друг тренера Костянтин Ангелаке: "У Луческу була дискусія з Ахметовим. Я йому радив йти, але не говорити про це до останнього. Він так і робить. У травні він піде, 100 відсотків піде. Я знаю, куди, але буде недоречно про це говорити".

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що влітку Луческу може очолити один з європейських клубів, але не збірну Румунії.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі