Сімферопольська "Таврія" продовжує роботу в штатному режимі

Поділитися
Сімферопольська "Таврія" продовжує роботу в штатному режимі © boksopasaulis.lt
Футбольний клуб зі столиці Криму ніяк не реагує на політичну ситуацію на півострові. Футболісти продовжують тренуватися і незабаром вилетять до Туреччини, щоб там готуватися до ігор чемпіонату.

Генеральний директор сімферопольської "Таврії" Олександр Бойцан заявив, що політична ситуація, що склалася зараз в Криму, ніяк не позначилася на роботі і плани клубу.

"Від імені керівництва і всіх працівників прошу ЗМІ не використовувати бренд "Таврії" для самопіару. 1 березня після контрольного матчу відбулися загальні збори нашого клубу. Всі працівники, в тому числі і громадяни інших держав, стурбовані нинішньою ситуацією на півострові. Але керівництво Автономної республіки Крим запевнило нас, що ситуація хоч і напружена, але стабільна і спокійна", - сказано в заяві керівника.

Як повідомив Бойцан, в суботу, 1 березня головний тренер "Таврії" болгарин Микола Костовнадав футболістам і персоналу два вихідних. Також було прийнято рішення про продовження підготовки до відновленню ігор чемпіонату Прем'єр-ліги в Туреччині. Виліт в сусідню країну намічений на 5 березня.

"Особливо звертаю увагу на те, що 1 березня не було жодних спроб з боку "Таврії" покинути територію Криму. Наш клуб - не політична партія і не бере участі в політичних подіях. У цьому зв'язку вся наша команда ще звертається до всіх ЗМІ не використовувати ім'я першого чемпіона України для зміни власних рейтингів", - зазначив генеральний директор "Таврії".

Нагадаємо, що "Таврія" займає останнє місце в чемпіонаті Прем'єр-ліги є одним з головних кандидатів на виліт у нижчий дивізіон. Також слід зазначити, що почесним президентом клубу є нещодавно звільнений прем'єр-міністр Криму Анатолій Могильов. !zn

Читайте також:

Рятувати "Таврію" від історичного вильоту з Прем'єр-ліги буде болгарин Костов

Президент ФФУ попросить МВС дозволити відновити футбольний чемпіонат

ФФУ заборонила "Дніпру", "Говерли" та "Волині" заявляти нових футболістів

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі