Шовковський закликав уболівальників не лаяти суддю, а підтримати "Динамо" в Києві

Поділитися
Шовковський закликав уболівальників не лаяти суддю, а підтримати "Динамо" в Києві Олександр Шовковський звернувся до вболівальників © fcdynamo.kiev.ua
У матчі з "Ґенґамом" словенський арбітр Славко Вінчич показав динамівцям дві червоні і чотири жовті картки. Крім цього, кияни понесли втрати травмованими футболістами.

Капітан і воротар "Динамо" Олександр Шовковський закликав уболівальників прийти і підтримати команду в поєдинку 1/16 фіналу Ліги Європи проти французького "Ґенґамом".

Після поразки на виїзді 1:2 у київського клубу хороші шанси добитися необхідного результату і пройти в наступний раунд турніру. Головне, щоб у команди була підтримка трибун, вважає 40-річний ветеран.

"Зізнаюся чесно, стримувати свої емоції не легко! Ми зіткнулися з такою ситуацією вперше! Дві вимушені заміни, дві червоні картки. Майже півтора тайму грати удев'ятьох. Ми програли цей бій, але у нас є всі шанси виграти цей бій в цілому", - написав Шовковський на своїй сторінці в Facebook.

"Дуже прошу зараз всіх вболівальників команди утриматися від емоційних висловлювань та допомогти нам виграти це протистояння в Києві. Нам потрібен чисельна перевага на нашому "Олімпійському"! І ви будете цим дванадцятим гравцем! Разом ми переможемо", - звернувся до воротар уболівальникам.

Додамо, що словенський арбітр Славко Вінчіч протягом п'яти хвилин показав дві червоні картки Андрію Ярмоленку і Юнесу Беланде. У цей момент кияни вели в рахунку 1:0, однак у середині другого тайму французи забили два голи і перемогли.

Після матчу з "Ґенґамом" президент "Динамо" назвав дії словенського арбітра Славко Вінчича бандитизмом на футбольному полі. За його словами, якщо б суддя зупинив гру, коли травму отримав Сергій Сидорчук, це допомогло б футболістам тримати себе в руках.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі