Шевченко радить "Динамо" тиснути на "Челсі" в Англії

Поділитися
Шевченко радить "Динамо" тиснути на "Челсі" в Англії Шевченко кілька років працював під керівництвом Моуріньо © Daily Mail Online
Легенда українського футболу прокоментував майбутній матч Ліги чемпіонів.

За словами Андрія Шевченка, який починав кар'єру в київському "Динамо", а також з 2006-го по 2009-й роки виступав за "Челсі", чемпіони України здатні показати себе з кращого боку на полі суперника:

"Динамо" може добре себе проявити. Тиск на англійців може допомогти киянам, але ми всі знаємо, що "Челсі" – великий клуб з великими гравцями і великим тренером. Таким "Челсі" буде довгий час. Фанати чекають різних результатів, а у футболі все може дуже швидко змінюватися", - сказав колишній нападник.

Крім того, Шевченко висловив підтримку головному тренеру "Челсі" Жозе Моуріньо, команда якого в нинішньому сезоні не може вийти на свій звичний рівень, демонструючи погані результати в Прем'єр-лізі і Лізі чемпіонів:

"Жозе – великий тренер. У всіх тренерів, з якими я працював, були різні стратегії. Але головне – результат, Жозе – переможець. У нього величезний досвід. Він знає, що відбувається з командою і що необхідно покращувати. Іноді на це потрібно більше часу, а іноді вдається виправити ситуацію миттєво. Але це зовсім не означає, що потрібно забувати минуле. Жозе – один з найбільш успішних тренерів світу за останні десять років. Його результати це довели. Таким він і залишається. Я впевнений, що він достатньо кваліфікований і знає, як вийти із ситуації. Йому треба виграти кілька матчів, домогтися певних результатів, у нього велике майбутнє в "Челсі".

Також легендарний футболіст "Мілана" додав, що заграти в "Челсі" йому не вдалося зовсім не через погані стосунки з португальським фахівцем, як багато хто вважає: "У мене завжди були хороші стосунки з Жозе. ми багато розмовляли, у мене ніколи не було проблем ні з ким. Єдина моя проблема в "Челсі" – це травма. Я знав, що якщо б був готовий на сто відсотків, то мені б завжди знаходилося місце в команді. А протягом двох років я не був готовий на сто відсотків. Переніс три операції, і це було досить складно. Але минуле – це минуле, я щасливий".

Читайте також: Матч "Шахтаря" з "Мальме" буде судити румун, а гру "Динамо" з "Челсі" - чех

Нагадаємо, що матч четвертого туру групового етапу Ліги чемпіонів між "Челсі" і "Динамо" відбудеться завтра, 4 листопада, в Лондоні.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі