"Шахтар" виграв 10-й матч поспіль у чемпіонаті України (ВІДЕО)

Поділитися
Півзахисник Руслан Ротань вже на 9-й хвилині вивів "Дніпро" вперед, а через десять хвилин хавбек "Шахтаря" Генріх Мхітарян відновив рівновагу. Переможний м'яч на 80-й хвилині провів Даріо Срна.

Футболісти донецького "Шахтаря" отримали десяту перемогу поспіль у чемпіонаті України, обігравши дніпропетровський "Дніпро" у 10-му турі.

Зустріч, що пройшла 28 вересня в Донецьку, завершилася з рахунком 2:1. Півзахисник Руслан Ротань вже на 9-й хвилині вивів "Дніпро" вперед, а через десять хвилин хавбек "Шахтаря" Генріх Мхітарян відновив рівновагу. Переможний м'яч на 80-й хвилині провів Даріо Срна.

- «Шахтар» з рахунком 4:1 вибив «Динамо» з Кубку України (ВІДЕО)

Господарі поля двічі в другому таймі за рахунку 1:1 не змогли реалізувати пенальті: Фернандіньо влучив у поперечину, а Луїс Адріано влучив у штангу. Через видалення поле покинули захисник гостей Євген Чеберячко (60-я хвилина) та півзахисник господарів Тарас Степаненко (89).

"Шахтар" продовжує впевнено лідирувати в чемпіонаті, маючи в своєму активі 30 очок. У київського "Динамо", яке в першому матчі під керівництвом Олега Блохіна обіграло "Зорю" з рахунком 1:0, 24 очки. !zn



Читайте також:

«Шахтар» з рахунком 4:1 вибив «Динамо» з Кубку України (ВІДЕО)

Донецький «Шахтар» розгромив «Волинь»

Збірна України піднялася в рейтингу ФІФА

Гравці «Шахтаря» під час святкування розбили Суперкубок

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі