«Шахтар» розгромив одеський «Чорноморець» з рахунком 5:1 (відео)

Поділитися
Донецький «Шахтар» розгромив в останньому матчі 6-го туру чемпіонату України з футболу одеський «Чорноморець» з рахунком 5:1 і вийшов на перше місце в турнірній таблиці.

Донецький «Шахтар» розгромив в останньому матчі 6-го туру чемпіонату України з футболу одеський «Чорноморець» з рахунком 5:1

За тим, як донецький клуб вийшов на перше місце в турнірній таблиці в Одесі спостерігало понад 34 тисячі глядачів.

Головною дійовою особою на полі в складі «гірників» знову був вірменський футболіст Генріх Мхітарян. Вже на третій хвилині він відкрив рахунок у матчі. В середині другого тайму після його удару і сейву воротаря «Чорноморця» на добиванні першим виявився бразилець Алекс Тейшейра.

На 80-й хвилині після подачі Даріо Срни третій гол у ворота одеситів ударом головою забив Вілліан. А через три хвилини він уже асистував Мхітаряну. Ще через три хвилини ситуація повторилася, і кращий бомбардир чемпіонату оформив хет-трік.

На третій доданій хвилині «Чорноморцю» вдалося забити гол престижу зусиллями Анатолія Діденка.

Після шести турів «Шахтар» набрав 18 очок, «Динамо» - 15 очок. У «Дніпра» 14 пунктів. «Металіст» має в своєму активі 11 балів.


У кращого бомбардира чемпіонату Мхітаряна з «Шахтаря» 10 забитих м'ячів, динамівець Браун Ідейє записав на свій рахунок 6 точних ударів.

У наступному турі «Шахтар» в Донецьку прийме «Карпати», а «Чорноморець» вирушить в гості до іншого фавориту чемпіонату - київського «Динамо», що знаходиться на другій сходинці таблиці після несподіваної поразки в Полтаві від «Ворскли».

«Чорноморець»: Безотосний, Сантана, Фонтанелла, Бергер, Зубейко, Бобко, Політило, Леонардо, Балашов, Бакай (Тащі, 80), Бурдужан (Діденко, 84).

«Шахтар»: П'ятов, Срна, Ракицький, Чигринський (Кучер, 26), Рац, Степаненко, Фернандіньо, Мхітарян, Коста (Вілліан, 60), Тейшейра, Едуардо (Девіч, 66).

Голи: Мхітарян (3), Тейшейра (64), Вілліан (80), Мхітарян (83), Мхітарян (86), Діденко (90 +3).

Попередження: Леонардо (37), Бергер (75), Рац (78). !zn

Читайте також:

«Шахтар» розгромив «Ворсклу», а «Динамо» - «Волинь» (відео)

Збірна України піднялася в рейтингу ФІФА

Гравці «Шахтаря» під час святкування розбили Суперкубок

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі