«Шахтар» обіграв «Металіст» з рахунком 2:1 (відео)

Відео
Поділитися
© The White House
Донецький «Шахтар» став одноосібним лідером чемпіонату України з футболу за тур до кінця сезону.

У матчі 29-го туру «гірники» обіграли у Харкові «Металіст» з рахунком 2:1. На 11-й хвилині рахунок відкрив аргентинський нападник господарів Бланко. За десять хвилин до перерви «Шахтарю» вдалося зрівняти рахунок зусиллями форварда Луїса Адріано. На початку другого тайму бразильський півзахисник Фернандіньо вивів донецький клуб вперед. І цей гол виявився останнім у цій зустрічі.

Інший претендент на чемпіонство - київське «Динамо» - у свою чергу не зуміло перемогти в Луганську. Матч столичного клубу з місцевою «Зорею» завершився внічию 0:0.

Таким чином, після 29 турів «Шахтар» набрав 76 очок, а «Динамо» - 74. В останньому турі 10 травня «Шахтар» приймає на своєму полі «Олександрію», а «Динамо» - «Таврію».

Окрім того, за підсумками 29-го туру стало відомо, що в наступному сезоні в Лізі Європи УЄФА від України, окрім харківського «Металіста», виступатимуть дніпропетровський «Дніпро» і київський «Арсенал». Обидва клуби здобули перемоги і стали недосяжними для сімферопольської «Таврії», що йде на шостому місці. Ще одним українським представником в ЛЄ буде донецький «Металург», який пробився до фіналу Кубка України, в якому 6 травня зіграє в Києві на НСК «Олімпійський» з «Шахтарем». !zn

Читайте також:

Донецький «Шахтар» заплатить 100 тисяч гривень за пляшку, кинуту в Мілевського фанатами

Під час зіткнення футбольних фанатів з міліцією у Дніпропетровську поранено 8 беркутівців. Більше 60 уболівальників затримано (відео)

УЄФА не буде втручатися в політику України

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі