«Шахтар» обіграв «Динамо» з рахунком 3:1 (ВІДЕО)

Поділитися
Донецький «Шахтар» обіграв на "Донбас Арені" київське «Динамо» з рахунком 3:1 і відірвався в турнірній таблиці від свого головного конкурента вже на шість очок.

Донецький «Шахтар» з рахунком 3:1 обіграв київське «Динамо» у матчі 8-го туру української футбольної Прем'єр-ліги. Після цієї перемоги донецький клуб одноосібно очолює турнірну таблицю, випереджаючи киян на шість очок.

Рахунок у цій зустрічі на 20-й хвилині відкрив захисник «гірників» Олександр Кучер, який виявився спритнішим за всіх у штрафному майданчику «Динамо» після подачі кутового і зумів проштовхнути м'яч у ворота. Перед самою перервою киянам вдалося відігратися. Андрій Ярмоленко обіграв у штрафному Развана Раца і Олександра Кучера, і точно пробив у ближній кут.

В середині другого тайму «Шахтар» знову вийшов вперед і знову зусиллями Кучера. Цього разу, після подачі кутового захисник донецької команди виграв боротьбу у новачка «Динамо» Тайє Тайво і точно пробив головою. А остаточно оформив перемогу команди Мірчі Луческу бразильський нападаючий Луіс Адріано, який завдав красивого обвідного удару у дальній кут з-за меж штрафного.


У першому матчі недільного ігрового дня «Дніпро», що йде третім, втратив перемогу у Полтаві. На 19-й хвилині Денис Олійник відкрив рахунок ударом головою, а на початку другого тайму він асистував бразильцю «Дніпра» Жуліано, який подвоїв рахунок. Але в кінцівці матчу протягом трьох хвилин «Ворсклі» вдалося врятувати гру. На 80-й хвилині захисник Євген Селін красиво пробив зі штрафного, а потім албанець Ахмед Янузі зрівняв рахунок після пасу Романа Безуса.

Другий представник України в Лізі Європи «Металіст» взагалі програв на виїзді «Волині». Всі головні події в цьому матчі відбулися в першому таймі. На 18-й хвилині новачок харків'ян Вілліан Гомес. Але вже через дві хвилини румун Ерік Бікфальві майстерно виконав штрафний і вирівняв становище. Перемогу ж луцькій команді приніс швейцарський форвард Даніель Суботіч точним ударом головою на 37-й хвилині.

Таким чином, після 8 турів «Шахтар» набрав 24 очки. «Динамо» і «Дніпро» ділять 2-3 місця в турнірній таблиці, набравши по 18 пунктів. «Металіст» і київський «Арсенал» мають у своєму активі по 14 очок. !zn

Читайте також:

Новим президентом Федерації футболу України обрано Анатолія Конькова, Суркіса - почесним президентом


«Металіст» і «Дніпро» отримали суперників у груповому турнірі Ліги Європи

Тренер збірної Англії назвав футболістів, які будуть готуватися до матчу проти України

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі