«Шахтар» дізнається про свого майбутнього суперника 18 березня

Поділитися
© Getty Images
У п'ятницю, 18 березня о 13:00 за київським часом відбудеться жеребкування чвертьфінальної і півфінальної стадії Ліги Чемпіонів і Ліги Європи відповідно. Захід відбудеться в швейцарському місті Ньон.

На цьому етапі відбору один з одним можуть зустрітися представники однієї асоціації. Перші поєдинки 1/4 Ліги Чемпіонів відбудуться 5 і 6 квітня, а зустрічі-відповіді 12 і 13 квітня. Ігри півфіналів пройдуть 26 і 27 квітня, а також 3 і 4 травня. Фінал - 28 травня в Лондоні.

Матчі 1/4 Ліги Європи зіграють 7 і 14 квітня, а 1/2 фіналу - 28 квітня та 5 травня. За перемогу в турнірі суперники зійдуться 18 травня в ірландському Дубліні.

Нагадаємо, що донецький «Шахтар», обігравши «Рому», вийшов до 1/4 Ліги Чемпіонів, а київське «Динамо» в четвер, 10 березня, зійдеться з Манчестер Сіті за право зіграти в чвертьфіналі Ліги Європи.

За матеріалами Інтерфакс-Україна

Поділитися
Підготував/ла Дубенко Вадим
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі