"Шахтар" зіпсував дебют тренеру збірної Азербайджану

Поділитися
"Шахтар" зіпсував дебют тренеру збірної Азербайджану "Шахтар" обіграв збірну Азербайджану
Відомий у минулому хорватський півзахисник "Реала" і "Барселони" Роберт Просінечкі в кінці 2014 року очолив збірну Азербайджану і провів перший поєдинок проти учасника Ліги Чемпіонів.

У заключному спарингу в Туреччині донецький "Шахтар" в рамках підготовки до матчів Прем'єр-ліги, Кубка України і Ліги Чемпіонів здолав збірну Азербайджану 2:1.

У "гірників" голами відзначилися бразильці Дуглас Коста і Ісмаїлі. Слід зазначити, що Мірча Луческу задіяв у грі близько 20 футболістів.

Додамо, що для головного тренера азербайджанців Роберта Просінечкі це була перша гра на своєму посту. Після матчу хорват залишився задоволений діями своїх підопічних, підкресливши, що в першому таймі його підопічні майже не давали іменитому і грізному супернику створювати моменти біля своїх воріт.

Що стосується команди Мірчі Луческу, то вона в Туреччині провела в загальній складності чотири матчі, в яких здобула чотири перемоги, обігравши крім азербайджанців казахстанський "Атирау" 1:0, польський "Тихи" 3:1 і білоруське "Динамо" 2:0.

"Шахтар" - Азербайджан- 2:1 (1:1)

Голи: 1:0 Коста (37), 1:1 Алескеров (43), 2:1 Ісмаїлі (67).

"Шахтар" (1-й тайм): Пятов, Кривцов, Ордець, Ракицький, Шевчук, Степаненко, Фред, Марлос, Коста, Дентинью, Луїс Адріану.

"Шахтар" (2-й тайм): Худжамов, Дентинью (Іванисеня, 73), Кривцов, Ракицький (Воловик, 68), Ізмаїл, Фернанду, Фред (Загорулько, 73), Тейшейра, Веллінгтон, Тайсон, Гладкий.

Азербайджан: Попович, Мирзабеков, Садигов (к), Гусейнов, Дашдеміров, Гараєв, Амиргулієв, Хусейнов, Ісмаїлов, Алескеров, Гурбанов

Суддя: Віталій Севостьяник (Білорусь).

Одразу ж після матчу з Азербайджаном "Шахтар" прибув у Київ, де продовжать підготовку до поєдинку чемпіонату Прем'єр-ліги проти полтавської "Ворскли". Він відбудеться 27 лютого у Львові.

17 лютого єдиний представник України у Лізі Чемпіонів Шахтар відстояв нічию з Баварією у першому матчі 1/8 фіналу. Поєдинок відбудеться 11 березня в Мюнхені.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі