"Шахтар" зіграв внічию у Стамбулі

Поділитися
"Шахтар" зіграв внічию у Стамбулі "Фенербахче" і "Шахтар" голів не забили © twitter.com/ChampionsLeague
"Гірники" у першому матчі проти "Фенербахче" втратили кілька можливостей забити, але і не пропустили.

Донецький "Шахтар" стартував в третьому раунді кваліфікації Ліги чемпіонів. У Стамбулі "гірники" зіграли внічию з "Фенербахче".

Букмекери перед матчем віддавали перевагу туркам. Однак "Шахтар", який на відміну від "Фенербахче" провів вже три офіційні поєдинки в новому сезоні, виглядав нітрохи не гірше, а часом навіть і краще за суперника. Вже в першому таймі "гірники" втратили кілька моментів, у тому числі два стовідсоткових: Тейшейра не влучив у ворота після виходу один на один з Волканом, а пізніше голкіпер "Фенербахче" неймовірним чином зреагував на потужний удар Тайсона метрів з одинадцяти. Господарі по-справжньому небезпечно відповіли лише один раз: Фернандао виграв боротьбу на ближній штанзі, але головою пробив над поперечиною.

У другому таймі "гірники" сконцентрувалися в першу чергу на обороні своїх воріт, явно зробивши ставку на контратаки. В одному з таких контрвипадів ледве не забив Тайсон. Бразилець втік від захисника, але з гострого кута не влучив у ворота. У складі "Фенербахче" у другій половині матчу дебютував зоряний новачок Робін ван Персі і міг забити. Але спершу Степаненко не дозволив голландцю з кількох метрів замкнути простріл партнера, а під кінець матчу вже сам ван Персі не зміг приборкати м'яч, щоб завдати удару з декількох метрів.

У підсумку "Шахтар" створив більше, але не забив. Однак і нульова нічия на виїзді повинна стати гарним подарунком для Мірчі Луческу, який завтра святкуватиме своє 70-річчя.

"Фенербахче" - "Шахтар" - 0:0

"Фенербахче": Волкан, Алі Калдирим, К'єр, Алвеш, Топал (Мейрейлеш, 64), Соуза, Дієго (Стох, 84), Еркін, Нані, Соу (ван Персі, 68), Фернандао.

"Шахтар": П'ятов, Срна, Ордець, Ракицький, Шевчук, Фред (Малишев, 90), Степаненко, Марлос (Едуардо, 76), Тейшейра, Тайсон (Коваленко, 79), Гладкий.

Попередження: Бруно Алвеш (3), Стох (84).

Арбітр: Мануел де Соуза (Португалія).

Матч-відповідь відбудеться 5 серпня у Львові. А в найближчий четвер у єврокубках стартують "Зоря" і "Ворскла", які проведуть свої матчі третього раунду кваліфікації Ліги Європи.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі