"Шахтар" забив сім м'ячів "Зорі", Тейшера знову зробив дубль

Поділитися
"Шахтар" забив сім м'ячів "Зорі", Тейшера знову зробив дубль Фред відкрив рахунок в матчі © ФК Шахтер
"Гірники" не зазнали жодних проблем в Запоріжжі, а бразильський півзахисник зміцнив свої позиції в гонці бомбардирів чемпіонату.

У матчі-відкритті 13-го туру української Прем'єр-ліги "Шахтар" розгромив в Запоріжжі "Зорю" і зберіг лідерство в чемпіонаті.

"Гірники" заборонили брати участь у цій зустрічі лідерам "Зорі" Малиновському, Будківському і Караваєву, права на яких належать донеччанам. Не грав у матчі також голкіпер Шевченко. Без ключових футболістів луганчани, які традиційно сильно грають проти грандів, не змогли поборотися хоча б за нічию.

"Шахтар" відкрив рахунок під кінець першого тайму: Фред наніс удар з-за меж штрафного, а Сіваков зачепив м'яч головою і дезорієнтував голкіпера. Другий гол "гірники" забили після перерви, коли Степаненко виграв верхову боротьбу і завдав влучного удару головою. Після свій восьмий дубль у сезоні зробив Тейшейра, який забив 17-й і 18-й голи у чемпіонаті, а також двома м'ячами відзначився Едуардо. Причому перший гол бразильський хорват забив менш ніж через хвилину після виходу на поле. Але і це було ще не все - ударом через себе дубль оформив і Степаненко.

"Зоря" мала два відмінних моменти за рахунку 0:2 (Шахтар" спас Каніболоцький), а свій єдиний гол забила, програючи вже 0:3. Каменюка реалізував пенальті за гру рукою Фреда.

"Зоря" - "Шахтар" - 1:7

Голи: Каменюка, 67 (з пенальті) - Фред, 39, Степаненко, 47, 90+2, Тейшейра, 58, 70, Едуардо, 75, 86

"Зоря": Левченко, Опанасенко, Пілявський, Сіваков, Каменюка, Гречишкін (Чайковський, 64), Гордієнко, Ліпартія (Танковській, 71), Любеновіч, Петряк, Тотовицький.

"Шахтар": Каніболоцький, Срна, Кривцов, Ракицький, Азеведо, Степаненко, Фред (Арабідзе, 75), Марлос (Тайсон, 61), Тейшейра, Бернард, Гладкий (Едуардо, 75).

Читайте також: "Зоря" в п'ятий раз поспіль обіграла "Дніпро"

Відзначимо, що ця перемога стала найбільшою в історії протистояння "Шахтаря" і "Зорі". Раніше "гірники" перемагали максимум з різницею в 4 м'ячі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі