"Шахтар" розгромно програв "Реалу" в Лізі чемпіонів

Поділитися
"Шахтар" розгромно програв "Реалу" в Лізі чемпіонів Роналду оформив хет-трик © Real Madrid
Підопічні Мірчі Луческу пропустили після помилки П'ятова, а ще двічі - з пенальті.

Донецький "Шахтар" у першому турі групового етапу Ліги чемпіонів з великим рахунком програв "Реалу" на виїзді.

"Гірники" розпочали зустріч без паніки, але "Реалу" відразу вдалося налагодити контроль м'яча і почати поступово наближатися до воріт української команди. На 15-й хвилині Карім Бензема вийшов один на один з П'ятовим, однак після обіграшу воротаря не влучив по порожніх воротах. Підвів "Шахтар" Пятов, коли після навісу від Іско фактично випустив м'яч в ноги Бензема, а француз без проблем вивів "Реал" вперед.

На 51-й хвилині "Шахтар" залишився в меншості після другої жовтої картки для Степаненко - півзахисник збірної України грубо сфолив на Рамосі, зірвавши атаку мадридців. Практично відразу помилку допустив арбітр, в результаті чого іспанці подвоїли перевагу: Роналду пробивав з центру штрафного, але влучив у спину Срні, а додатковий суддя вирішив, що хорват зіграв рукою. Португалець впевнено реалізував пенальті - 2:0. А в середині другого тайму Азеведо зіграв рукою і рефері знову вказав на "точку". Роналду і вдруге переграв П'ятова - 3:0.

За дев'ять хвилин до закінчення основного часу Роналду оформив хет-трик, зігравши на добиванні після сейва П'ятова. Український воротар врятував "Шахтар" після чергової атаки господарів поля, коли через кілька хвилин пробивав Бензема, але до фінального свистка забити гол престижу "Шахтарю" не вдалося. Найреальніший момент не використав Тейшейра, коли після його удару і рикошету м'яч опускався під поперечину, але Навас відвів загрозу від своїх воріт.

"Реал" - "Шахтар" - 4:0
Голи: Бензема, 30, Роналду, 55 (з пенальті), 64 (з пенальті), 81

"Реал": Навас, Карвахаль, Рамос (Начо, 59), Варан (Пепе, 46), Марсело, Кроос, Модріч, Іско, Бейл (Ковачич, 31), Роналду, Бензема

"Шахтар": П'ятов, Срна, Кучер, Ракицький, Азеведо, Фред, Степаненко, Марлос (Коваленко, 74), Тейшейра, Тайсон (Малишев, 67), Гладкий (Бернард, 82)

Попередження: Степаненко, Срна, Кучер, Малишев

Вилучення: Степаненко, 50

Завтра, 16 вересня, свій перший матч в рамках групового етапу ЛЧ проведе "Динамо". Кияни прийматимуть "Порту".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі