"Шахтар" розгромив "Динамо" на "Олімпійському"

Поділитися
"Шахтар" розгромив "Динамо" на "Олімпійському" "Шахтар" тричі забив "Динамо" © ФК Шахтер
Кияни не змогли продемонструвати гідний футбол і дозволили "гірникам" наздогнати себе у турнірній таблиці.

У центральному матчі одинадцятого туру української Прем'єр-ліги "Динамо" в статусі лідера чемпіонату на "Олімпійському" приймало "Шахтар".

Обидві команди перед грою не дорахувалися кількох виконавців. У "Динамо" в заявку на гру не потрапив Рибалка, а у "Шахтаря" - Шевчук, Тайсон і Азеведо. Місце Тайсона на полі зайняв Бернард, який у підсумку став одним з кращих гравців зустрічі.

"Шахтар" з перших хвилин позначив свою ініціативу, роблячи акцент на атаку через лівий фланг. "Гірники" двічі могли забивати вже у перші десять хвилин матчу, але в ідентичній ситуації після передач Бернарда і ударів Гладкого, а потім Марлоса киян рятував Віда, який встигав блокувати удари. "Динамо" відповіло пострілом Ярмоленка у ближній кут - П'ятов був на місці. На цьому для киян моменти в першому таймі закінчилися. "Шахтар" же продовжував грати першим номером і домігся успіху під кінець тайму. Марлосу ніхто не завадив пробити з одинадцяти метрів точно в кут після передачі Бернарда.

У другому таймі кияни почали активніше йти вперед, турбувати оборону суперника (вже Срні доводилося лягати під удар, як до цього його співвітчизнику Віді), але разом з тим і відкривати зони, чим "Шахтар" і скористався. Щоправда, спершу "гірники" забили у позиційній атаці: Марлос пробив метрів з восьми, а Тейшера опинився на добиванні першим. А потім Тейшера оформив дубль - отримав передачу з глибини, вибіг на голкіпера і відправив м'яч у дальній кут воріт. Бразилець забив свої 15-й і 16-й м'ячі у чемпіонаті і оформив сьомий дубль. Третій пропущений гол зовсім деморалізував "Динамо" - кияни могли програти і з більшим рахунком, але Гладкий пробачив суперника.

"Динамо" - "Шахтар" - 0:3

Голи: Марлос, 40, Тейшейра, 59, 67

"Динамо": Шовковський, Віда, Данило Сілва, Драгович, Антунеш, Сидорчук, Велозу (Беланда, 72), Гармаш (Буяльський, 64), Гусєв (Гонсалес, 46), Ярмоленко, Мораєс.

"Шахтар": П'ятов, Срна (Дентіньо, 84), Кучер, Ракицький, Ісмаїлі, Фред, Степаненко, Марлос (Коваленко, 76), Тейшейра, Бернард (Нем, 76), Гладкий.

Попередження: Гонсалес, Данило, Бельханда, Сидорчук - Тейшейра

Вилучення: Гонсалес, 89 (друга жовта картка)

Читайте також: У "Динамо" назвали звинувачення "Шахтаря" щодо Зінченка "фантазіями"

Таким чином, "Шахтар" взяв три очки в Києві і наздогнав "Динамо" у турнірній таблиці. Тепер в активі обох команд по 28 очок, але "Шахтар" - на першій сходинці за додатковими показниками. Додамо, що серія "Динамо" без поразок у чемпіонатах України перервалася на позначці в 38 матчів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі