"Шахтар" - "Реал": Луческу знайшов у поразці позитивний момент

Поділитися
"Шахтар" - "Реал": Луческу знайшов у поразці позитивний момент Луческу розкритикував деяких футболістів © ФК Шахтер
Мірча Луческу задоволений характером своїх підопічних, а Рафа Бенітес - перемогою на виїзді.

Головні тренери "Шахтаря" і "Реала" прокоментували результат матчу у Львові, де "гірники" зазнали поразки з рахунком 3:4 в рамках групового етапу Ліги чемпіонів.

"Єдиний позитивний момент у цій грі - останні 20 хвилин, - сказав після матчу Луческу, - Вихід Тайсона розбудив всіх атакуючих футболістів. Мені сподобався характер в останні 20 хвилин: вся команда прокинулася. В цілому ж як я вчора говорив, так і вийшло: і помилки були, і ми забили. Дуже дурний перший гол і такий же дурний другий. "Реал" після цього, звичайно, контролював гру. У нас же з моральним духом не завжди все добре: опускаємо руки, якщо отримуємо один гол, і тим більше два. І дуже шкода, що інколи такі помилки допускають досвідчені футболісти. Це причина, через яку я замінив Азеведо".

Також головний тренер "Шахтаря" розкритикував дії Гладкого і Ракицького: "На жаль, Гладкий - це не футболіст для контратак. Тільки якщо є вільні зони, тоді він може відкриватися. Чекав, що він буде рухатися краще на передній лінії. Було кілька хороших моментів у штрафному майданчику суперника, але цього мало. Плюс для гравця нападу бути чотири або п'ять разів в офсайді ненормально.

Ракицький зіграв погано, не так, як ми очікували. Занадто нервовий був, три-чотири перших м'ячі віддав супернику, почав жестикулювати, щось пояснювати, не знаходив адресата. Він вже не юнак, він - важливий, досвідчений гравець і в національній збірній, і в нашій команді. Хотілося б, щоб він вів себе вже як лідер, без витівок, іншими словами - без капризів".

А Рафа Бенітес після гри підкреслив наступне: "Я скоріше задоволений, тому що відіграли дуже добре, контролювали матч практично повністю. І, звичайно, після помилок - після пенальті і кутового гра змінилася кардинально. Але давайте не забувати, що ми вийшли з групи з першого місця, перемогли на виїзді, забивши чотири м'ячі дуже серйозному супернику, тому мої відчуття позитивні. Дві команди, які сьогодні виходили на поле, є сильними і атакуючими. Нормально, коли в такій ситуації забивають багато м'ячів".

Читайте також: Луческу заявив про неможливість боротися з "Реалом" і ПСЖ, Блан похвалив захист

Нагадаємо, "Реал" і ПСЖ продовжать боротьбу у Лізі чемпіонів, а "Шахтар" у завершальному турі буде боротися за вихід у Лігу Європи.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі