"Шахтар" - "Рапід": анонс, де дивитися матч 25 серпня

Поділитися
"Шахтар" - "Рапід": анонс, де дивитися матч 25 серпня Марлос забив єдиний м'яч у першій зустрічі © ФК Шахтер
Донецькому клубу залишилося зробити останній крок для виходу в груповий етап Ліги чемпіонів.

25 серпня о 21.45 відбудеться матч-відповідь раунду плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів, в якому "Шахтар" прийматиме віденський "Рапід". За підсумками цього матчу стане відомо, яка з команд зіграє в груповому етапі ЛЧ.

Минулого тижня матч у Відні, нагадаємо, завершився мінімальною перемогою "гірників" (1:0). Єдиний гол у зустрічі забив Марлос. Тож тепер "Шахтар" у Львові влаштує навіть нічия. Проте варто відзначити, що "Рапід" в цьому сезоні дуже добре грає на виїзді. У п'яти офіційних матчах команда здобула чотири перемоги, а ще один матч звела внічию. У тому числі в рамках кваліфікації Ліги чемпіонів в Амстердамі був обіграний "Аякс" (3:2), що і дозволило австрійцям пройти далі.

"Ми аналізували гру суперника, знаємо, що "Рапід" краще грає на виїзді, ніж удома. Потрібно бути максимально обережними і сконцентрованими, щоб потрапити в груповий етап Ліги чемпіонів", - сказав напередодні форвард "гірників" Едуардо.

На вихідних Мірча Луческу дав відпочити гравцям основи, випустивши в матчі Кубка України проти київського "Арсеналу" дублерів. Із завданням обіграти команду Другої ліги вони впевнено впоралися - 3:0. "Рапід" на вихідних грав в чемпіонаті Австрії проти "Гредига" і здобув перемогу з таким же рахунком. Причому віденський клуб також грав не основним складом.

Єдина втрата "Шахтаря" - Іван Ордець, який пропускав і першу гру раунду плей-офф кваліфікації. А от Тарас Степаненко, який отримав серйозну травму голови в першій грі, вже відновився і готовий вийти на поле. Правда, Луческу підкреслив, що рішення про те, чи буде грати Степаненко, прийме безпосередньо перед матчем.

Зазначимо, що сьогодні, 25 серпня, бразильський півзахисник "Шахтаря" Фред повинен був побувати в Парагваї і дати свідчення у справі щодо позитивної допінг-проби, однак цю зустріч перенесли, а тому півзахисник напевно з'явиться на полі.

"Шахтар" - "Рапід"

Вівторок, 25 серпня, Львів, "Арена Львів", 21.45

Пряма трансляція на телеканалах "Україна" і "Футбол 1"

Орієнтовні склади:

"Шахтар": П'ятов, Срна, Кучер, Ракицький, Шевчук, Фред, Степаненко, Марлос, Тайсон, Тейшейра, Гладкий.

"Рапід": Новота, Павеліч, Зоннляйтнер, Дібон, Ауер, Пецос, Граховац, Шауб, Хоффман, Кайнц, Берич.

Арбітр - Шимон Марчиняк (Польща)

Нагадаємо, перед грою Мірча Луческу попередив про можливу агресію суперника, а головний тренер "Рапіда" Зоран Баришич пообіцяв, що його команда створить "Шахтарю" якомога більше проблем.

Букмекери не сумніваються, що домашній поєдинок складеться для "Шахтаря" вдало. На перемогу "гірників" коефіцієнт дорівнює 1,60, на нічийний результат - 4,00, а найменьш ймовірною вважається перемога австрійців, коефіцієнт на яку коливається в районі 5,60-5,90.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі