"Шахтар" проявив характер, але програв "Реалу"

Поділитися
"Шахтар" проявив характер, але програв "Реалу" "Шахтар" не зміг наздогнати суперника © uefa.com
"Гірники" ледь не відігралися, програючи по ходу зустрічі з рахунком 0:4.

Донецький "Шахтар" ще раз програв "Реалу" в Лізі чемпіонів. У рамках п'ятого туру групового етапу "гірники" поступилися на "Арені Львів". Підопічні Мірчі Луческу ледь не вчинили чудо, забивши три голи в кінцівці, але врятувати матч все ж не змогли.

"Реал" з перших хвилин заволодів ініціативою і забив вже у перші 20 хвилин гри. Причому "гірники" пропустили необов'язковий м'яч. Ракицький не встиг за Бейлом, а П'ятов не встиг зіграти на виході, дозволивши валлійцю виконати простріл на дальню штангу, де Роналду головою вразив порожні ворота. "Шахтар" у першому таймі по-справжньому стовідсоткових моментів не створив, але кілька разів зміг потривожити оборону і голкіпера гостей.

Всі питання щодо переможця матчу, здавалося, були зняті вже в дебюті другого тайму. Спершу Роналду обіграв Азеведо, покотив на Модріча, а той розстріляв ворота П'ятова. А потім вже Карвахаль обіграв бразильського захисника "Шахтаря" і красиво закинув м'яч у дальній кут над П'ятовим.

Пізніше Роналду зробив дубль, але на цьому гра не закінчилася. "Гірники" скористалися тим, що суперник вже розслабився, і зуміли забити три голи за 11 хвилин: дубль зробив Тейшейра, ще один м'яч після скидки Степаненка грудьми забив Дентіньо. Правда, героїчно зрівняти рахунок "гірникам" все-таки не вдалося.

"Шахтар" - "Реал" - 3:4

Голи: Тейшейра (77, пенальті), Дентіньо (83), Тейшейра (88) - Роналду (18), Модріч (50), Карвахаль (52), Роналду (70)

"Шахтар": П'ятов, Кобін, Ордець, Ракицький, Азеведо (Дентіньо, 64), Степаненко, Фред, Бернард, Марлос (Тайсон, 62), Тейшейра, Гладкий (Феррейра, 74).

"Реал": Касілья, Карвахаль, Пепе, Варан (Данило, 32), Начо, Каземіро, Ковачич, Модрич (Кроос, 62), Іско, Бейл (Бензема, 71), Роналду.

Попередження: Степаненко (35) - Карвахаль (48), Данило (87)

Арбітр - Бас Нейхейс (Нідерланди)

Читайте також: Луческу заявив про неможливість боротися з "Реалом" і ПСЖ, Блан похвалив захист

На цьому "Шахтар" втратив шанси на продовження боротьби в Лізі чемпіонів. До того ж у паралельному матчі ПСЖ розбив "Мальме (5:0). Французький клуб разом з "Реалом" зіграє у плей-офф, а "Шахтар" в останньому турі буде боротися за третє місце і вихід в Лігу Європи.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі