"Шахтар" програв в першому матчі турне по Бразилії

Відео
Поділитися
"Шахтар" програв в першому матчі турне по Бразилії "Шахтарю" не вдалося розпочати з перемоги турне по Бразилії
"Баія" з міста Сальвадор забила в протистоянні з донецькою командою на один гол більше. Зате Мірчі Луческу вдалося переглянути цілий ряд футболістів.

Донецький "Шахтар" поступився 2:3 бразильській команді "Баія" у товариському матчі, який відбувся на одному із стадіонів ЧС-2014 "Фонте-Нова" в Сальвадорі.

Команда, яка зайняла 18-е місце в елітному дивізіоні чемпіонату Бразилії і в підсумку знизилася в класі, відкрила рахунок вже на 13-й хвилині після позиційної помилки донеччан при розіграші штрафного. Однак підопічні Мірчі Луческу досить швидко не лише відігралися, а й вийшли вперед. Голи забиті Алексом Тейшейрою і Луїс Адріану були виглядали дійсно по-бразильськи.

Після перерви тренерський штаб "гірників" зробив кілька замін, які з однієї сторони дали інформацію про потенційних новачків складу, а з іншого не дозволили "Шахтарю" перемогти. Двічі помилки оборони ефективно використовували сальвадорцы. Героєм зустрічі став 21-річний нападник Зе Роберту, який забив два м'ячі у ворота який замінив Андрія П'ятова Антона Каніболоцького. При цьому футболіст зіграв лише половину матчу, вийшовши на заміну в перерві.

Мірча Луческу зазначив, що основним завданням на гру було не тільки переглянути новачків і перевірити нові схеми, але і дати футболістам відчути м'яч і ритм протистоянь.

"Баія" - "Шахтар" - 3:2 (1:2)

Голи: Ромулу, 13 (1:0). Алекс, 27 (1:1). Луїс Адріану, 38 (1:2). Зе Роберту, 56 (2:2). Зе Роберту, 65 (3:2).

"Баія": Омар (Пірес, 46), Раилан (Гамбоа, 46), Адріану Алвес (Робсон, 46), Тіті (Леніна, 46), Фейжау (Пітоні, 46), Пара (Рауль, 46), Максі Бьянкуччи (Матеус, 46), Бруну Пауліста (Джефферсон Сілва, 46, Тіті, 77), К'єза (Зе Роберту, 46), Ромулу (Тчо, 46), Вілліанс Сантана (Жеам, 46).

"Шахтар": П'ятов (Каніболоцький, 46), Ілсінью (Срна, 46), Кривцов (Кучер, 46), Ракицький (Ордець, 46), Ісмаїлі, Фред (Коваленко, 69), Фернанду (Степаненко, 46), Веллінгтон (Марлос, 46), Алекс (Малиновський, 60), Тайсон (Дентинью, 64), Луїс Адріану (Гладкий, 46).

Попередження: Бруно Пауліста, Адріано Алвес, Тчо - Степаненко.

16 січня. Сальвадор. Стадіон "Фонте-Нова". 17 593 глядачів.

Наступний матч в рамках турне по Бразилії "гірники" проведуть 18 січня о 21:00 проти команди "Фламенгу" з Ріо-де-Жанейро.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі