"Шахтар" програв ПСЖ, але вийшов у Лігу Європи

Поділитися
"Шахтар" програв ПСЖ, але вийшов у Лігу Європи Ібрагімовича втримати не вдалося © twitter.com
"Гірники" не зуміли на мажорній ноті завершити єврокубковий рік.

Донецький "Шахтар" провів заключний поєдинок групового етапу Ліги чемпіонів на виїзді проти ПСЖ. Підопічні Мірчі Луческу пропустили два м'ячі у другому таймі, а зрівняти рахунок суперник не дозволив. Ця поразка стала п'ятою для "гірників" у нинішньому розіграші турніру.

Перший тайм пройшов на високій швидкості і досить рівно, в результаті чого суперники не змогли забити. У парижан активніше за інших виглядав Лукас, а найбільш реальний шанс господарі не реалізували на 9-й хвилині: Ібрагімович отримав "пас" від Каніболоцького і відразу спробував перекинути воротаря, але м'яч пішов вище воріт. Швед міг забити ще і у свої ворота перед перервою, коли рухом плеча зрізав м'яч у ворота після прострілу Срни, але Трапп зреагував на помилку партнера.

У другому таймі підопічні Лорана Блана почали стрімко виходити з оборони в атаку, а одна з контратак на 57-й хвилині завершилася голом у ворота "Шахтаря": Моура отримав м'яч перед штрафним майданчиком від Ібрагімовича і пробив точно в дальній кут. На 76-й хвилині Златан сам вийшов один на один з українським воротарем, але прокинув м'яч повз ворота. У "Шахтаря" було дві реальні можливості забити: спочатку Ісмаїлі потужно пробив під штангу - воротар впорався з ударом, а на 80-й хвилині після розіграшу кутового м'яч потрапив до Ракицького, який розстрілював ворота, але на шляху став Ібрагімович - нападаючий виніс м'яч головою з лінії воріт. Наостанок господарі "Парк де Пренс" подвоїли перевагу: Лукас скинув м'яч на Ібрагімовіча, а ветеран легко втік від Ракицького і пробив повз Каніболоцького точно в сітку воріт.

ПСЖ - "Шахтар" - 2:0

Голи: Лукас Моура, 57, Ібрагімовіч, 86

"ПСЖ": Трапп, Ван дер Віль, Маркіньос, Давід Луїс, Курзава, Стамбулі, Рабіо, Матуіді (Ді Марія, 68), Лукас Моура (Нкунку, 87), Ібрагімович, Лавессі (Кавані, 69)

"Шахтар": Каніболоцький, Срна, Кучер, Ракицький, Ісмаїлі, Фред, Степаненко, Марлос (Коваленко, 74), Тейшейра, Тайсон (Бернард, 69), Едуардо (Дентіньо, 78)

Попередження: Лавессі - Срна, Ісмаїлі, Ракицький

У паралельному матчі "Реал" розгромив "Мальме" з рахунком 8:0, що дозволило "гірникам" навіть з п'ятою поразкою вийти в Лігу Європи із третього місця групи А. При цьому донецька команда не може забити на виїзді вже 363 дні.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі