"Шахтар" попрощався з одним із бразильців

Поділитися
"Шахтар" попрощався з одним із бразильців Ілсіньо з перервою виступав за "Шахтар" з 2007 року © ФК Шахтер
Ілсіньо залишив клуб у статусі вільного агента.

Віце-чемпіон України не став продовжувати контракт з бразильським півзахисником Ілсіньо. Футболіст отримав статус вільного агента. Головним кандидатом на 29-річного гравця називають турецький "Галатасарай".

У всіх турнірах Ілсіньо провів у складі "Шахтаря" 176 матчів, в яких забив 22 м'ячі. Разом з "гірниками" бразилець став володарем Кубку УЄФА, п'ятикратним чемпіоном України і триразовим володарем Кубку України.

Нагадаємо, що Ілсіньо виступав у складі "Шахтаря" з перервою. "Гірники" придбали бразильця в 2007 році, однак трьома роками пізніше футболіст самовільно покинув розташування команди, за що пізніше Спортивний арбітражний суд Лозанни зобов'язав його заплатити 4 мільйони євро "Шахтарю". Взимку 2012 року футболіст відновив стосунки з "Шахтарем", підписавши контракт на 3,5 роки.

Читайте також: Батько Коноплянки не виключає, що його син може залишитися в "Дніпрі"

Раніше головний тренер "гірників" Мірча Луческу заявив, що донецький клуб буде українізувати і омолоджувати склад. Очікується, що найближчим часом "Шахтар" покинуть також Луїс Адріано, Дуглас Коста і Фернандо. Німецькі ЗМІ повідомляють, що Коста вже пройшов медогляд в "Баварії" і скоро стане гравцем мюнхенського клубу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі