"Шахтар" побив рекорд чемпіонату України 16-річної давнини

Поділитися
"Шахтар" побив рекорд чемпіонату України 16-річної давнини Марлос і Алекс Тейшейра забили половину голів у ворота "Олімпіка"
Підопічні Мірчі Луческу розім'ялися в матчі з "Олімпіком". На відміну від "Динамо" вони забили в ворота команди Романа Санжара не один, а цілих шість голів.

Поєдинок проти "Олімпіка" в рамках 17-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги став для "Шахтаря" свого роду історичним. Після розгромної поразки від "Баварії" в Лізі Чемпіонів підопічні Мірчі Луческу відправили у ворота земляків шість м'ячів.

Таким чином, в нинішньому чемпіонаті "Шахтар" у двох матчах з "Олімпіком" забив 11 голів. Тим самим гірники на один м'яч перевершили особистий рекорд за кількістю результативних ударів по воротах однієї з команд. Попереднє досягнення було встановлено в сезоні-1998/99 в поєдинках з "Миколаєвом".

Між тим, не пропустивши у донецькому дербі жодного гола, "оранжево-чорні" досягли рекордної в історії Прем'єр-ліги різниці м'ячів. Раніше з перевагою в 10 голів за сумою двох зустрічей "гірники", як вже сказано вище, брали верх над "Миколаєвом", а "Динамо" - над тернопільською "Нивою" (сезон - 2000/01).

У рамках 18-го туру "Шахтар" зіграє з ще однією командою, яку багато хто фахівці та журналісти називають дружньою для "гірників" - маріупольським "Іллічівцем". Матч відбудеться 4 квітня, а місце його проведення поки не визначено.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі