"Шахтар" уникнув поразки у матчі із загребським "Динамо" у Лізі чемпіонів

Поділитися
"Шахтар" уникнув поразки у матчі із загребським "Динамо" у Лізі чемпіонів "Шахтар" не зумів перемогти вдома © ФК Шахтер
Команди забили чотири голи.

У вівторок, 22 жовтня, в матчі 3-го туру групового етапу Ліги чемпіонів у Харкові на стадіоні ОСК "Металіст" зустрічалися донецький "Шахтар" і загребське "Динамо".

"Гірники" першими відкрили рахунок: Коноплянка увійшов у штрафну на 16-й хвилині і пробив з гострого кута. На 25-й хвилині хорвати відновили рівновагу: Ольмо випередив Пятова і замкнув передачу з флангу.

Після перерви голкіпер "Шахтаря" Пятов врятував команду у неймовірному стрибку після дальнього удару Ольмо. Однак на 59-й хвилині Пятов припустився грубої помилки, за фол проти Гаврановича - арбітр призначив пенальті, який реалізував Оршич.

Тим не менш, донеччани змогли уникнути поразки. На 75-й хвилині Додо, який вийшов на заміну, увірвався в штрафну, прийняв м'яч, поклав кіпера на газон і завдав прицільного удару.

"Шахтар" - "Динамо" Загреб - 2:2
Голи: Коноплянка, 16, Додо, 75 - Ольмо, 25, Оршич, 60 (пен.)

"Шахтар": Пятов, Болбат (Додо, 66), Кривцов, Матвієнко, Ісмаїлі, Степаненко, Алан Патрік, Марлос (Коваленко, 84), Тайсон, Коноплянка (Соломон, 66), Мораєс

"Динамо" Загреб: Лівакович, Теофіле-Катерин, Ділавер, Періч, Стоянович, Моро, Адемі (Гояк, 68), Леовац, Ольмо, Оршич (Іванушец, 90), Гаврановіч (Петкович, 62)

Попередження: Алан Патрік, Пятов, Болбат - Стоянович, Періч, Ділавер, Адемі

Обидві команди набрали по чотири очки в групі С. Наступний матч вони проведуть також одна проти одної в Хорватії 6 листопада.

"Шахтар" – "Динамо" Загреб: ключові моменти матчу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі