"Шахтар" перевірить нового наставника збірної Азербайджану в товариському матчі

Поділитися
"Шахтар" перевірить нового наставника збірної Азербайджану в товариському матчі Збірна Азербайджану зустрінеться з "Шахтарем" © azerisport.com
Хорват Роберт Просінечкі очолив збірну Азербайджану в грудні 2014 року і тепер готовий виводити команду на новий рівень.

паузу між двома матчем 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів з "Баварією" 17 лютого, а також поєдинком Прем'єр-ліги проти "Ворскли" 28-го числа, "Шахтар" заповнить контрольним поєдинком зі збірною Азербайджану.

Як повідомляє портал Azerisport, матч відбудеться 24 лютого. Це буде перша гра азербайджанської збірної під керівництвом нового головного тренера Роберта Просінечкі. Нагадаємо, що він був призначений на свою посаду в грудні.

Додамо, що у відбірковому циклі Євро-2016 Азербайджан посідає останнє місце в групі Н, не набравши в чотирьох матчах жодного очка. Примітно, що одну з поразок азербайджанці потерпіли від збірної Хорватії, програвши рідній команді майбутнього тренера на виїзді.

Напередодні головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу назвав причини відмови від спарингів з представниками Росії. "Я хотів уникнути напруженої ситуації між українськими і російськими гравцями, враховуючи ситуацію, яка відбувається в Донбасі. З-за цієї війни присутній образа", - зазначив Луческу в інтерв'ю румунським ЗМІ.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі