"Шахтар" отримав пропозицію переїхати в Тернопіль

Поділитися
"Шахтар" отримав пропозицію переїхати в Тернопіль Луческу зустріли хлібом-сіллю © ФК Шахтер
Мер міста готовий забезпечити донецький клуб усіма необхідними умовами.

Донецький "Шахтар", який поки не може повернутися на "Донбас-Арену", отримав пропозицію перебазуватися в Тернопіль. Перед матчем Кубку України, в якому "гірники" розгромили ФК "Тернопіль", таку пропозицію головному тренеру "Шахтаря" Мірчі Луческу зробив мер міста Сергій Надал.

Повідомляється, що мер Тернополя пообіцяв створити для "Шахтаря" всі необхідні умови, а також аншлаги на кожному матчі. За інформацією телеканалу "Футбол 2", до гри Луческу висловив думку, що, якщо його влаштує якість газону, а також прийом вболівальників, то "гірники" можуть провести в Тернополі матч Прем'єр-ліги проти "Чорноморця". Цей поєдинок відбудеться 3 жовтня.

Після гри, відповідаючи на питання про можливий переїзд, Луческу сказав наступне: "І мер міста, і я - серйозні люди. Ми обговоримо це питання і приймемо рішення".

Раніше представники "Шахтаря" неодноразово висловлювали своє невдоволення тим, що у багатьох матчах УПЛ у Львові вболівальники вболівають проти "гірників". Один з ключових матчів чемпіонату (проти "Дніпра") "Шахтар", нагадаємо, проводив в Одесі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі