"Шахтар" обіграв "Олімпіакос", пробившись в 1/4 фіналу Юнацької ліги УЄФА

Поділитися
"Шахтар" обіграв "Олімпіакос", пробившись в 1/4 фіналу Юнацької ліги УЄФА "Шахтар" виграв у "Олімпіакоса" в 1/8 фіналу
Щоб обіграти грецький клуб, підопічним Валерія Кривенцова знадобилося 90 хвилин основного часу і серія післяматчевих пенальті.

Єдиний представник України у другому сезоні змагань Юнацької ліги УЄФА донецький "Шахтар" вперше в історії вийшов у 1/4 фіналу турніру. В 1/8 фіналу в Києві на стадіоні СТК імені Баннікова українці здолали грецький "Олімпіакос" в серії пенальті 5:4.

Основний час поєдинку завершився внічию 1:1, і згідно з регламентом футболісти відразу ж приступили до пробиття післяматчевих 11-метрових штрафних ударів. Завдяки надійній грі Олега Кудрика, який відбив два удари суперника, молоді "гірники" відсвяткували перемогу і вийшли у чвертьфінал.

Додамо, що згідно з регламентом, в 1/8 фіналу футболісти, на відміну від дорослих змагань грають по одному матчу. В 1/4 фіналу "Шахтар" зустрінеться з переможцем пари "Бенфіка" (Португалія) - "Ліверпуль" (Англія).

Шахтар" U-19 - "Олімпіакос" U-19 - 1:1 (1:1), по пен. 5:4

Голи: 0:1 Вергос (11), 1:1 Вачіберадзе (27, з пен.)

Пенальті: 0:1 Вергос, 1:1 Зубков, 1:2 Ватусіадіс, 2:2 Борячук, 2:3 Саліакас, 3:3 Штандер, 3:4 Ляци, 4:4 Коваленко, 4:4 Иліадіс (воротар), 4:4 Вачіберадзе (повз ворота), 4:4 Толі (воротар), 5:4 Арендарук

"Шахтар": Кудрик (к), Кирюханцев, Сагуткин, Матвієнко, Куксенко, Вачіберадзе, Штандер, Арендарук, Коваленко, Зубков, Гладченко (Борячук, 76).

"Олімпіакос": Іліадіс, Саліакас, Цимикас, Ватусіадіс, Толі, Андруцос, Мегаритіс (Игнатідіс, 76), Ляци, Мантатіс, Вергос (к), Гарефалакіс (Карахаліос, 62)

Попередження: Зубков (76), Ляци (90) "

Суддя: Андріс Трейманис (Латвія).

Юнацька Ліга УЄФА - новий проект і проводиться вдруге в історії. На стадії групового турніру команди грають в тому ж складі, що і Ліга Чемпіонів. "Гірники" в групі з "Порту", "Атлетіко" і БАТЕ зайняли перше місце. У минулому ж сезоні українська команда фінішувала на другому місці, і в плей-офф отримала більш серйозного суперника - лондонський "Арсенал".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі