"Шахтар" мінімально обіграв "Динамо" в київському матчі Прем'єр-ліги

Поділитися
"Шахтар" мінімально обіграв "Динамо" в київському матчі Прем'єр-ліги "Шахтар" переміг на виїзді © ФК Шахтер
Гранди українського футболу провели першу очну зустріч в новому сезоні УПЛ.

Сьогодні, 10 серпня, в Києві на НСК "Олімпійський" у рамках 3-го туру української Прем'єр-ліги зустрічалися "Динамо" та донецький "Шахтар".

Початок матчу пройшов у академичному темпі, команди не форсували події, а основні удари відбувалися з-за меж штрафного майданчика.

А ось перший же вибух "Шахтаря" за участю Соломона і Мораеса завершився шикарним голом п'ятою останнього.

Після донеччани мали ще один хороший шанс, коли Марлос своєю улюбленою лівою з лінії штрафної влучив у штангу воріт Бойка.

За втрачену можливість українського бразильця кияни покарали вже в кінцівці тайму. Новачок "Динамо" Родрігес перевисів у штрафному Матвієнка і головою вразив ворота "Шахтаря". Відзначимо не надто впевнену гру в цьому епізоді П'ятова, який відбив м'яч після дальнього удару Гармаша прямо на голову Жерсону.

З початком другої половини зустрічі настрої команд не змінилися – "Шахтар" більше атакував і бив, а "Динамо" намагалося ловити донеччан на контратаках.

На 65-й хвилині одна з численних позиційних атак завершилася голом гостей, коли Марлос не без допомоги рикошету від ноги Миколенка знову вивів "гірників" вперед.

У "Динамо" залишалося ще більше половини тайму, але підопічні Хацкевича так і не зуміли створити що-небудь небезпечне біля воріт "Шахтаря".

"Динамо" – "Шахтар" – 1:2

Голи: Родрігес, 39 – Мораес, 21, Марлос, 65

"Динамо": Бойко, Кендзьора, Бурда, Кадар, Миколенко, Гармаш, Сидорчук (Андрієвський, 65), Шепелєв (Соль, 70), Циганков (Вербич, 60), Родрігес, Де Пена.

"Шахтар": П'ятов, Болбат (Хочолава, 78), Кривцов, Матвієнко, Ісмаїлі, Степаненко, Марлос (Дентіньо, 90+2), Алан Патрік, Соломон, Тайсон, Мораес (Бланко Лещук, 81).

Попередження: Шепелєв, Андрієвський – Мораес, Патрік.

Таким чином, після трьох зіграних турів у "Шахтаря" дев'ять набраних очок, а "Динамо" має у своєму активі шість пунктів.

Прем'єр-ліга: анонс, де дивитися матчі 3-го туру.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі