"Шахтар" - "Мальме": анонс, де дивитися матч 3 листопада

Поділитися
"Шахтар" - "Мальме": анонс, де дивитися матч 3 листопада Від "Шахтаря" потрібна лише перемога © ФК Шахтер
Донеччани спробують взяти реванш у домашньому поєдинку зі шведами.

У четвертому турі групового етапу Ліги чемпіонів "Шахтар" зіграє зі шведським "Мальме" у Львові, намагаючись зачепитися за єврокубкову весну.

"Гірники" провально провели перші три матчі в квартеті А, поступившись у тому числі і шведам на виїзді (0:1). Тоді суперник зіграв в оборонній манері зі стрімкими контратаками, а донеччани впоратися з такою тактикою суперника не змогли.

Для можливості продовжити виступати в єврокубках "Шахтар" фактично зобов'язаний перемагати "Мальме", при цьому бажано з різницею в два м'ячі, щоб при можливих поразках обох команд від фаворитів групи "Реала" і ПСЖ залишитися на третьому місці і отримати путівку в Лігу Європи.

Зі складом у Мірчі Луческу менше проблем, ніж два тижні тому. В основну обойму повернувся бразилець Тайсон, який напевно з'явиться на полі з перших хвилин на одному з флангів атаки. Крім того, на лівому фланзі захисту Луческу, швидше за все, віддасть перевагу Марсіо Азеведо, здатному зіграти в більш агресивній манері, ніж Ісмаїлі. При цьому шансів на появу на цій позиції у В'ячеслава Шевчука ще менше, враховуючи невдоволення тренерського штабу формою українського ветерана.

"Шахтар" підходить до матчу в гарному настрої, розгромивши у минулому турі чемпіонату України луганську "Зорю" з рахунком 7:1. При цьому "Мальме" провів свій останній поєдинок невдало - гості сьогоднішньої зустрічі при двох видалення поступилися "Норчепінгу" з рахунком 0:2.

"Шахтар" - "Мальме"

Вівторок, 3 листопада, Львів, "Арена-Львів", 21:45

Пряма трансляція на телеканалах "Футбол 1" і "Україна"

Орієнтовні склади:

"Шахтар": П'ятов, Срна, Кучер, Ракицький, Азеведо, Степаненко, Фред, Марлос, Тейшейра, Тайсон, Гладкий

"Мальме": Тіннерхольм, Арнасон, Бенгтссон, Конате, Родич, Левіцькі, Аду, Бергет, Джурджич, Розенберг

Арбітр - Овідіу Хацеган (Румунія).

Читайте також: Луческу назвав поле "Арени Львів" "в деякій мірі нейтральним"

Нагадаємо, що фаворитом матчу, на думку букмекерів, є "Шахтар". Коефіцієнт на перемогу "гірників" - 1,36, тоді як нічия оцінюється в 4,80, а перемога "Мальме" букмекерським конторам бачиться зовсім малоймовірною - 8,50.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі