"Шахтар" красиво обіграв "Фенербахче" і вийшов до раунду плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів

Поділитися
"Шахтар" красиво обіграв "Фенербахче" і вийшов до раунду плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів "Шахтар" впевнено переграв "Фенербахче" © ФК Шахтер
Голи Гладкого, Срни і Тейшери принесли "гірникам" перемогу над серйозним суперником.

Після нульовою нічиєї, яка була зафіксована в Стамбулі, "Шахтар" і "Фенербахче" відклали з'ясування стосунків у третьому раунді кваліфікації Ліги чемпіонів до матчу у Львові. Сьогодні, 5 серпня, "гірники" провели свій сотий поєдинок у Лізі чемпіонів і відсвяткували ювілей впевненою перемогою.

Мірча Луческу не став нічого змінювати та випустив на поле той же склад, який грав у першій зустрічі. У тому числі з'явився на полі і Фред - значить, "Шахтар" не отримав жодних офіційних документів, які забороняли б бразильцеві грати.

З дебютних хвилин матчу "Шахтар" понісся вперед, і вже на першій хвилині небезпечний, але трохи неточний удар завдавав Марлос. А через 15 хвилин забивати міг Тейшейра, однак метрів з восьми пробив прямо в голкіпера. Тим не менше, господарі продовжували домінувати, що в результаті і призвело до взяття воріт. Гладкий, який впевнено діяв з перших хвилин зустрічі, на ближній штанзі замкнув ідеальний простріл Срни.

Після забитого гола "Шахтар" не перестав атакувати, але швидкості трохи збавив. А ось у другому таймі "гірники" перейшли на гру другим номером, за що ледь не поплатилися. Спершу П'ятов врятував команду після удару Нані зі штрафного і рикошету від Соу, а через хвилину пробачив "гірників" Бруну Алвеш, який з гострого кута не влучив у створ воріт.

А в середині тайму на перший план вийшов рефері матчу. Спершу німецький арбітр вилучив головного тренера "Фенербахче" Вітора Перейру, який занадто нав'язливо допомагав Фреду піднятися на ноги за межами поля, а буквально через дві хвилини призначив справедливий пенальті у ворота турків. Заробив одинадцятиметровий Марлос, який втік від двох захисників, прокинув м'яч повз воротаря і був збитий. Срна з "точки" не схибив. Але і це було ще не все: на 68-й хвилині чергова контратака "Шахтаря" завершилася спринтом і точним ударом Тейшейри.

"Шахтар" довів гру до перемоги, розгромив серйозного суперника і пробився до раунду плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів.

"Шахтар" - "Фенербахче" - 3:0 (перший матч - 0:0)

Голи: Гладкий, 25, Срна, 65, з пенальті, Тейшейра, 68

"Шахтар": П'ятов, Срна, Ордець (Кучер, 83), Ракицький, Шевчук, Фред, Степаненко, Марлос (Коваленко, 87), Тейшейра, Тайсон, Гладкий (Едуардо, 82).

"Фенербахче": Волкан, К'єр, Шенер (Топал, 88), Бруну Алвеш, Еркін, Соуза, Дієго, Мейрейлеш (Потук, 78), Нані (Стох, 88), Соу, Фернандао.

Попередження: Шевчук, 19 - Шенер, 27, Волкан, 64, К'єр, 84

Вилучення: К'єр, 90+3

Арбітр - Фелікс Цвайер (Німеччина)

Додамо, що жеребкування раунду плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів відбудеться 7 серпня.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі