"Шахтар" і "Дніпро" награли на травми та вилучення, але голів забити не спромоглись

Поділитися
"Шахтар" і "Дніпро" награли на травми та вилучення, але голів забити не спромоглись "Шахтар" і "Дніпро" не зуміли відкрити рахунок в матчі © moskva.com
Жодній з команд, попри підвищену самовіддачу та старання, не вдалося хоча б раз вразити ворота суперника. Отже, нічия скоріше за все буде на користь "Динамо".

У ключовому поєдинку 12-го туру Прем'єр-ліги між "Шахтарем" і "Дніпром" була зафіксована нульова нічия.

Суперники відмітились в протистоянні зарядженістю на боротьбу, самовіддачею, однак у підсумку, так і не спромоглися забити голів. Основною характеристикою поєдинку можна назвати кількість штрафних ударів - їх команди в цілому розігрували більше 60 разів.

Таким чином, "гірники" і дніпряни заробили по одному очку, що, напевно, зіграє на руку київським "Динамо". У разі перемоги в матчі з "Карпатами", кияни відірвуться від переслідувачів відповідно на три та сім очок. Додамо, що "Шахтар" вперше у сезоні зіграла унічию.

Матч пройшов у напруженій боротьбі, яка точилася на полі "Львів-Арени" прямо зі стартового свистка. Напруга постійно виникало у тих чи інших воріт, але по-перше, надійно діяли захисники та воротарі, по-друге, не надто активно або навіть винахідливо організовували атаки півзахисники і нападники. Так що не дивно, що більшість небезпечних моментів виникало після розіграшу стандартів.

Читайте також: У "Шахтарі" хочуть вийти в плей-офф з першого місця в групі

Так, на 67-й хвилині Коноплянка наважився на удар зі штрафного, але П'ятова відбив удар. А от "гірники" під завісу поєдинку таки зуміли провести кілька фірмових атак з "стінка" і перепасовками в штрафній і біля неї. Але відмінні дії Федецького і Дугласа всякий раз залишали не у справ "оранжево-чорних".

Важливі моменти матчу втім були пов'язані не з ігровими епізодами. Наприкінці 1-го тайму серйозне пошкодження отримав Тарас Степаненко (хавбек "Шахтаря" невдало приземлився після єдиноборства), а під завісу гри видалення заробив Младен Бартуловіч - за фол на Бернарда. Так що "Дніпро" догравав матч удесятьох.


Шахтар - Дніпро - 0:0

"Шахтар" (Донецьк): Пятов, Ст. Шевчук, Ракицький, Ордець, Срна, Фернанду, Степаненко (Фред, 45+2), Тайсон (Бернард, 83), Дуглас (Марлос, 69), Алекс, Луїс Адріану.

"Дніпро" (Дніпропетровськ): Бойко, Стрініч, Мазух, Дуглас Сілва, Федецький, Канкава, Чеберячко, Бруну Гама (Шахов, 57), Коноплянка, Зозуля (Бартулович, 79), Калініч (С. Кравченко, 90+1).

Покарання: Ордець, 42. Зозуля, 45. Коноплянка, 52. Мазух, 55. Фред, 66. Федецький, 74 (попередження). Бартуловіч, 86 (видалення).

Судді: Абдула (Харків), Войтюк (Запоріжжя), Плужник (Харків).

9 листопада. Львів. "Арена Львів". 22 000 глядачів.

Відзначимо, що в наступному турі чемпіонату Прем'єр-ліги "Дніпро" прийме "Говерлу" 22 листопада, а днем раніше "Шахтар" на виїзді зіграє з "Карпатами".

8 листопада у рамках 12-го туру Прем'єр-ліги "Чорноморець" обіграв "Ворсклу" 1:0, перервавши семиматчеву серію без перемог.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі