"Шахтар" - "Дніпро". Анонс, де дивитися матч 9 листопада

Поділитися
"Шахтар" - "Дніпро". Анонс, де дивитися матч 9 листопада У матчі "Шахтаря" і "Дніпра" очікується напружена та безкомпромісна боротьба
У минулому сезоні "Дніпру" вдалося двічі обіграти "Шахтар". Правда це не допомогло "синьо-біло-блакитним" завоювати довгоочікуваний чемпіонський титул.

Протистояння донецького "Шахтаря" і дніпропетровського "Дніпра" у Львові стане ключовим поєдинком 12-го туру Прем'єр-ліги.

Обидва колективу перед очною зустріччю знаходяться в однаковому настрої: і "Дніпро", і "Шахтар" програли в 11-му турі, але при цьому частково реабілітувалися перед уболівальниками перемогами в єврокубках. Тепер же настала черга виправляти помилки в національній першості, адже тут команди в разі невдачі ризикують відпустити вперед набрала хід "Динамо".

Шахтар - Дніпро

9 листопада, неділя, 17:00. Львів. Стадіон "Арена Львів".

Пряма трансляція на каналах "Україна" і "Футбол 1".

Орієнтовні склади (версія football.ua)

Шахтар: П'ятов, Срна, Ордець, Ракицький, Шевчук, Степаненко, Фернандо, Дуглас Коста, Алекс Тейшейра, Тайсон, Луїс Адріану.

Дніпро: Бойко, Федецький, Дуглас, Мазух, Стрініч, Канкава, Кравченко,Зозуля, Бруну Гама, Коноплянка, Калініч.

Травмовані: Кучер, Кривцов - Матеус, Мандзюк.

Дискваліфіковані: Ротань (Дніпро).

Суддя: Анатолій Абдула (Харків).

Для Мирона Маркевича зустріч з "Шахтарем" - друге випробування в листопаді. 2-го числа його команда не здала іспит "Динамо", програвши 0:3. Як би не намагався Маркевич натякнути на те, що киянам у цій зустрічі посміхнулася удача, і вони реалізували всі моменти, які у них були, дніпряни програли по справі, і в першу чергу тактично. А адже в минулому сезоні саме завдяки правильно побудованій грі та обраної стратегії команда Хуанде Рамоса двічі здолала "гірників" - у Дніпропетровську 2:0 і на виїзді 1:3.

Так і минулорічний "Металіст" Маркевича одного разу відібрав очки у майбутніх чемпіонів. Вистачить швидкості у його нинішньої команди, а головне, правильно зрозуміють наставника його нові підопічні - від цього буде залежати результат майбутнього протистояння. Напевно Луческу, окрилений успішними дествиями своєї атакуючої лінії, буде просити команду йти вперед з перших хвилин. Тому для "Дніпра" буде вкрай важливо виграти боротьбу за центр поля. Адже біля і в своїй штрафній вони досить часто помиляються.

Проблеми в обороні є і у "Шахтаря" - як це часто буває, тут Луческу має ситуацію 50 на 50, адже гра у Ракицького або Ордеця може не піти, не кажучи вже про Шевчуку. Цікавий у світлі майбутнього матчу буде виглядати протистояння лівого флангу "Дніпра" імені Євгена Коноплянки та правого "гірницького" імені Даріо Срни.

Цікаво також і те, як поведуть себе трибуни "Арени-Львів". Ментально львів'янам та гостям міста ближче звичайно ж дніпряни, однак тут може зіграти вплив традиційної позиції сили - тобто вони будуть вболівати за більш сильну команду. Втім, останнім часом, схоже, що трибуни найбільше хвилюють Мірчу Луческу, ніж його футболістів.

Читайте також: "Шахтар" здобув першу перемогу у Львові, зробивши серйозний крок до плей-офф Ліги Чемпіонів

Напередодні зустрічі "Шахтаря" і "Дніпра" Мирон Маркевич припустив, що його підопічним легше грати при повних трибунах, тому він проситиме керівництво зіграти останній матч групового турніру Ліги Європи у Львові.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі