"Шахтар" дізнався потенційних суперників по плей-офф Ліги Європи

Поділитися
"Шахтар" дізнався потенційних суперників по плей-офф Ліги Європи "Шахтар" дізнається свого суперника 14 грудня © uefa.com
Визначилися всі учасники 1/16 фіналу другого за значущістю єврокубкового турніру.

Стали відомі всі учасники плей-офф Ліги Європи. В 1/16 фіналу зіграють 24 команди, які пробилися в плей-офф через груповий етап ЛЄ, а також 8 команд з числа тих, що зайняли треті місця в своїх групах Ліги чемпіонів. У їх числі і донецький "Шахтар".

Команди, що посіли перші місця в ЛЄ: "Мольде", "Ліверпуль", "Краснодар", "Наполі", "Рапід", "Брага", "Лаціо", "Базель", "Тоттенхем", "Атлетик", "Шальке", "Локомотив".

Команди, що посіли другі місця в ЛЄ: "Боруссія" Д, "Фенербахче", "Сьон", "Мідтьюлланд", "Марсель", "Сент-Етьєн", "Вільярреал", "Бешикташ", "Фіорентина", "Андерлехт", "Спарта", "Аугсбург".

Команди, що посіли треті місця в ЛЧ: "Шахтар", "Манчестер Юнайтед", "Галатасарай", "Севілья", "Байєр", "Олімпіакос", "Порту", "Валенсія".

Сіяними під час жеребкування, яке відбудеться 14 грудня, будуть команди, які зайняли перші місця в своїх групах в Лізі Європи, а також чотири найкращі команди з Ліги чемпіонів. Це "Манчестер", "Олімпіакос", "Порту" і "Байєр".

"Шахтар" у число сіяних команд не потрапив, і таким чином, зіграє проти когось із названої вище четвірки, або проти переможців груп ЛЕ. Виняток становлять "Краснодар" і "Локомотив" - УЄФА розводить українські і російські клуби.

Нагадаємо, "гірники" набрали лише 3 очки в шести матчах групового етапу Ліги чемпіонів і випередили "Мальме" за рахунок переваги в особистих зустрічах.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі