"Шахтар" дізнався дати матчів проти "Фенербахче" і представив своїх новачків

Поділитися
"Шахтар" дізнався дати матчів проти "Фенербахче" і представив своїх новачків Новобранці "Шахтаря" © ФК Шахтер
Бразилець Едуардо і три молодих українця взяли участь у клубній прес-конференції.

Донецький "Шахтар" вже 28 липня стартує в третьому раунді кваліфікації Ліги чемпіонів матчем проти "Фенербахче". Зустріч пройде в Стамбулі і розпочнеться о 21.00. Матч-відповідь "гірники" проведуть 5 серпня у Львові.

А поки "гірники" провели презентацію чотирьох новачків команди: бразильця Едуардо, який повернувся з "Фламенго", а також трьох вихованців клубу, які вперше розпочали сезон у складі головної команди "Шахтаря": Максима Малишева, Сергія Гриня і Миколи Матвієнка. Мірча Луческу вручив гравцям футболки, після чого футболісти дружно заявили, що щасливі опинитися в "Шахтарі". Едуардо, до речі, назвав "Шахтар" своєю улюбленою командою в кар'єрі.

"Всі новачки – хороші футболісти. Гринь, Малишев і Матвієнко - лідери у своїх генераціях молодих гравців. Сподіваюся, вони швидко зрозуміють вимоги, що пред'являються до футболістів "Шахтаря". Їм потрібно набиратися досвіду, необхіден час. Але я в них вірю, - зазначив Мірча Луческу. - Що стосується Едуардо, то я відразу сказав: хотів би знову бачити його в "Шахтарі". Це досвідчений футболіст, який добре знає філософію, вимоги і принципи гри нашої команди. Впевнений, Едуардо посилить "Шахтар".

Читайте також: Трансфери українських клубів: "Металіст" залишив останній легіонер, "Зоря" орендувала Караваєва

Нагадаємо, у новому чемпіонаті України "Шахтар" стартував з перемоги над "Олександрією" - 2:0. Дублем відзначився Алекс Тейшейра.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі