"Шахтар" - "Динамо": анонс, де дивитися матч 26 квітня

Поділитися
"Шахтар" - "Динамо": анонс, де дивитися матч 26 квітня © ФК Шахтер
Всеукраїнське дербі вперше в історії в рамках чемпіонату Прем'єр-ліги відбудеться у Львові. "Гірники" в домашньому матчі втратять підтримки глядачів - вболівальників "Динамо" на "Арені Львів" напевно буде більше.

Київське "Динамо" і донецький "Шахтар" зіграють чи не найважливіший матч у нинішньому сезоні. На відміну від ситуації останніх декількох років, на сьогоднішній день кияни знаходяться вище принципового опонента, тому мають ще й психологічну перевагу.

Ще однією складовою перемоги "Динамо" може стати підтримка глядачів: незважаючи на виїзний статус поєдинку, у Львові кияни завжди мали більшу підтримку, ніж "Шахтар".

Шахтар - Динамо

26 квітня, неділя, 19:30. Львів, стадіон "Львів-Арена".

Пряма трансляція на каналі "Україна"

Орієнтовні склади

Шахтар: П'ятов, Срна, Кучер, Ракицький, Шевчук, Фернанду, Степаненко, Дуглас Коста, Алекс Тейшейра, Тайсон, Луїс Адріану.

Динамо: Шовковський, Виду, Хачеріді, Драгович, Антунеш, Рибалка, Гармаш, Буялский, Ярмоленко, Ленс, Кравець.

Травмовані: Азеведу - Макаренко, Бурда, Велозу, Мбокані.

Дискваліфіковані: Данилу Сілва ("Динамо").

Після кількох прохідних матчів Мірча Луческу напевно виставити на протистояння з киянами найсильніший склад. Як відомо, головна його перевага над багатьма суперниками - потужна середня лінія, яка заточена під атаку. Все, що в тактичній схемі знаходиться нижче центру поля, викликає певні побоювання у вболівальників "гірників". Помилками оборони і центральних півзахисників у нинішньому сезоні користувалися навіть такі команди як "Іллічівець", "Волинь", не кажучи вже про "Зорі" і тому ж "Металісті".

Тому в центрі поля "Динамо" знову пройде випробування Сергій Рибалка, його тезка Сидорчук і двоє центрбеків Хачеріді і Драгович. Також очікується справжня сутичка флангів, адже обидві команди часто використовують для атакуючих дій.

Вболівальники "Динамо" буквально вимагають від своїх улюбленців перемоги над принциповим суперником, яка фактично вирішить долю чемпіонства на користь "біло-синіх". Ще одна причина подібних настроїв - виліт киян Ліги Європи при огидною виїзній грі з "Фіорентиною". "Шахтар" відпочивав від ігор і буде мати кращу фізичну готовність, проте вийде на матч без такого заряду емоцій.

Нагадаємо, що в першому колі Динамо завдало Шахтарю довгоочікуване поразку - у чемпіонаті Прем'єр-ліги перше з сезону-2010/11. Також слід зазначити, що до цього кияни і донеччани обмінялися перемогами у фіналі Кубка України та Суперкубка відповідно.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі