"Шахтар" без проблем здолав "Металіст" у першому матчі 1/4 фіналу Кубка України

Поділитися
"Шахтар" без проблем здолав "Металіст" у першому матчі 1/4 фіналу Кубка України "Шахтар" практично забезпечив собі участь у півфіналі Кубка
Напіврезервний склад "Шахтаря" не зустрів опору з боку резервістів і новачків "Металіста". "Гірники" практично на 100 відсотків забезпечили собі вихід в півфінал.

Донецький "Шахтар" обіграв з рахунком 2:0 харківський "Металіст" в першому матчі 1/4 фіналу Кубка України. Господарями у грі вважалися харків'яни, проте поєдинок відбувся у Львові, де проводить домашні ігри команда Мірчі Луческу.

Матч-відповідь відбудеться 8 квітня на полі "гірників".

"Оранжево-чорні" вийшли на поле напіврезервним складом: шанс проявити себе отримали або ті, хто вже давно не виходив в основі, або які відновилися після травм - приміром, Даріо Срна. Ігор Рахаєв був знову змушений вдатися до допомоги дублерів - у формуванні заявки йому навіть не допомогли футболісти, які прийшли в команду в оренду з київського "Динамо".

У підсумку, до середини першого тайму харків'яни, як і у поєдинку з "Динамо", діяли на своїй половині поля. І досить успішно, адже вони пропустили лише одного разу. Втім, за весь матч команді Рахаева все-таки кілька разів вдалося створити хоч якусь загрозу воротам 20-річного Богдана Сарнавського. Але ні Давид Каяду, який виступав в минулому сезоні за сімферопольську "Таврію", ні Іван Бобко не зуміли витягти зі своїх моментів яку-небудь вигоду.

Після перерви "оранжево-чорні" подвоїли рахунок - відзначився кращий бомбардир "Шахтаря" в чемпіонаті України Олександр Гладкий. Однак в останні півгодини нечисленні вболівальники на трибунах голів так і не побачили.

Металіст - Шахтар - 0:2 (0:1)

Голи: Кучер, 4 (0:1). Гладкий, 54 (0:2).

"Металіст" (Харків): Погорілий, Бойчук (Рижук, 41), Іщенко, Булят, Селін (Осман, 74), Ткачук, Ковальчук, Каяду, Бобко, Довгий, Чегурко (Бесєдін, 46).

"Шахтар" (Донецьк): Сарнавський, Срна, Кучер, Ракицький (Кривцов, 73), Ісмаїлі (Дуглас Коста, 73), Коваленко, Степаненко, Марлос, Веллінгтон Нем, Тайсон (Дентінью, 59), Гладкий.

Покарання: Коваленко, 88. Бобко, 90 (попередження).

Суддя: Березка (Київська область).

4 березня. Львів. "Арена Львів".

В інших матчах 1/4 фіналу Кубка України "Ворскла" і "Олімпік" зіграли внічию 0:0, а "Динамо" на виїзді перемогло "Зорю" 2:1. Ще один поєдинок між Чорноморцем і Дніпром перенесено на невизначений термін.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі