"Шахтар" - "Баварія": анонс, де дивитися матч 17 лютого

Поділитися
"Шахтар" - "Баварія": анонс, де дивитися матч 17 лютого Вболівальники "Шахтаря" чекають забитих голів у ворота "Баварії"
Підопічні Мірчі Луческу будуть намагатися хоч якось зберегти шанси на вихід в 1/4 фіналу перед повторною грою, а їхній суперник - вирішити результат протистояння вже у Львові.

17 лютого "Шахтар" проведе перший офіційний поєдинок у 2015 році. І відразу ж його суперником стане одна з найсильніших команд останнього десятиліття. "Баварія" приїде в гості до "гірників" до Львова, і постарається добитися позитивного результату в рамках першого матчу 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів.

Крім того, що "Баварія" має в своєму складі чудовий підбір футболістів, які, що найголовніше, є єдиним колективом, Мірчі Луческу доведеться вирішувати ще кілька проблем. Наприклад, травма ключового гравця центру поля Тараса Степаненко. Втім, у Хосепа Гвардіоли теж чимало проблем - травми Тіаго Алькантара, Хаві Мартінеса. Так і Філіп Лам тільки відновився після пошкодження.

Хоча, навряд чи ці проблеми можуть перешкодити німецькій команді домогтися у Львові хоча б нічиєї.

Шахтар - Баварія

17 лютого, вівторок, 21:45. Львів, стадіон "Арена Львів".

Пряма трансляція на каналі 2+2

Орієнтовні склади команд (версія football.ua):

Шахтар: П'ятов, Срна, Кучер, Ракицький, Шевчук, Фернандо, Фред, Дуглас Коста, Алекс Тейшейра, Тайсон, Луїс Адріану.

Баварія: Нойер, Рафінья, Боатенг, Данте, Бернат, Швайнштайгер, Алаба, Гьотце, Роббен, Мюллер, Рібері.

Травмовані: Бернард - Хаві Мартінес, Тіаго Алькантара, Лам.

Дискваліфіковані: Степаненко (Шахтар).

Суддя: Ундіано Мальєнко (Іспанія).

В третій раз в історії "Шахтар" зіграє в 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів: в перший раз це сталося в сезоні-2010/11, і тоді донеччани сходу пробилися до чвертьфіналу, обігравши за сумою двох зустрічей "Рому". Правда вже в наступному раунді жеребкування вибрала команді Мірчі Луческу в суперники майбутнього переможця "Барселону". Вдруге "оранжево-чорні" грали в 1/8 фіналу в сезоні-2012/13. Тоді "гірники" були зупинені німецькою "Боруссією" з Дортмунда - 2:2 і 0:3.

Читайте також: Перед стартом плей-офф Ліги Чемпіонів букмекери віддають перевагу "Баварії"

Напередодні матчу головний тренер "гірників" Мірча Луческу заявив, що у його гравців є кілька мотивацій: по-перше, якщо вони переможуть, їх будуть вважати героями. По-друге, бразильці Шахтаря хочуть помститися німцям Баварії за півфінал чемпіонату світу-2014. Тоді, нагадаємо, збірна Бразилії зазнала аварії, програвши Німеччині 1:7.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі